SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'na İçme Suyu Şebekesi

0
Güncellendi - 2017-09-13 02:15:59
Beydağı'na İçme Suyu Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Battalgazi İlçesi Beydağı Cumhuriyet Caddesi’nde 4.000 metrelik isale hattı ve 1 adet sondaj çalışmasını tamamladı.

“4.000 Metrelik İçmesuyu Altyapı Çalışması”

Malatya’nın daha modern bir görüntüye sahip olmasının önceliği sağlam altyapıdan geçiyor. Bu minvalde yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını güçlendirerek sağlam gelecek inşa ediyor. İçmesuyu altyapısını yenileme çalışmalarında Battalgazi İlçesi Beydağı Cumhuriyet Caddesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Cumhuriyet Caddesi’nde 160’lık polietilen borular kullanarak 4.000 metrelik içmesuyu altyapı çalışmasını tamamladık. İhale kapsamında 1 adet sondaj çalışması yaptık. Sondaj ve depolar arası bağlantıyı kurduk. Böylece vatandaşa içmesuyunu daha kolay ve kontrol edilebilir şekilde ulaştırıyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Cumhuriyet Caddesi’nin tamamının içmesuyu hattını yeniledik. Hedefimiz Malatya’nın tamamının İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını yenileyerek gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak. Malatya genelinde çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız