SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beydağı'na Teleferik Kurulacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:44:02
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, "40 yamalı bohçaya dönen anayasayı, iktidarımız çağdaş gelişmelere uyarlayacak ve milletimizin istifadesine sunacaktır" dedi. 
 
AKP il binasında haftanın nöbetçi vekili olarak halkın sorunlarını dinleyen Akın'ın programına, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve partinin diğer yöneticileri de katıldı. 
 
Gündemdeki konuları değerlendiren milletvekili Cemal Akın, önce yeni anayasa hazırlığı konusuna temas etti. Akın, "Geçmişte görülen aksaklıklar artık uygulamada görülmeyecektir. Kısmi değişikliklerle bu garabet düzeltilmeye çalışılsa da, muvaffak olunamamıştır. 40 yamalı bohçaya dönen anayasayı iktidarımız çağdaş gelişmelere uyarlayacak ve milletimizin istifadesine sunacaktır. Türkiye'nin ihtiyacı içinde bulunan anayasa milletin hizmetine ulaşılacaktır" şeklinde konuştu. 
 
Eğitimin zorunlu olarak 12 yıla çıkarılacak olmasıyla ilgili olarak da konuşan Akın, "Bünyemize en uygun olan formüldür. Zorunlu 12 yıllık eğitim, bünyemize en uygun olandır" dedi. Akın, Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmasıyla ilgili özetle şunları söyledi:
 
"Şelale Lokantası'ndan itibaren Beydağı eteklerine kadar teleferik sistemi de kurulacak. O bölgede yaşayan insanlarımız, park, bahçe, geniş yolları ile insan onuruna yaraşır şekilde yaşacaklar. Kentsel Dönüşüm Projesi, o bölgede yaşan insanların gecekondu tipi evlerden kurtulup, sağlıklı evlerde oturmalarını sağlayacaktır." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız