SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nda 1. Yamaç Paraşütü Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Beydağı Kasabası'nda, 30- 31 Temmuz günlerinde 1. Yamaç Paraşütü Festivali yapılacak.. Festivale birçok ilden paraşütcüler katılacaklar.

İnönü Üniversitesi kampüsüne komşu olan Beydağı Kasabası (eski adı Mamurek)'nda, Beydağları'nın yamacında gerçekleştirilecek olan 1. Yamaç Paraşütü Festivali; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Beydağı Kasabası Belediye Başkanlığı ve İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Paraşüt Spor Kulübü'nün ortak organizasyonu.

Paraşüt Festivali, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 09.30'da başlayacak. Festivale; Malatya, İskenderun, Van, Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin'den sporcuların katılacakları bildirildi.

Festival öncesi kasabada Beydağı Belediye Başkanı Abuzer Sarıtaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, organizasyon hakkında bilgi verdiler. Sarıtaş, "İlk kez düzenlenen bu organizasyonun hem kasabamızın, hem de Malatya'nın tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyoruz."derken, Bayansalduz "İnönü Üniversitesi'ndeki arkadaşlarımızla bir süredir bu organizasyon için çalışıyorduk. En iyi şekilde geçmesi için çaba göstereceğiz. Bu bizim için önemli bir sınav olacak. Önümüzdeki yıl Türkiye Şampiyonası'nın Malatya'da yapılmasını gündeme getirebilecek."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız