SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nda Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2016-07-26 22:30:03
Beydağı'nda Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı Mahallesi’nde (beldesinde) birinci kat sathi kaplama yapıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Beydağı Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Beydağı Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada Beydağı Mahallesi’nin sorunlarını da dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Beydağı Mahallesi sakinlerine bilgiler verdi. Burada konuşan Beydağı Mahalle Muhtarı Mahmut Pesen, yapılan hizmetlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Belediyemize teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan mahallemize geldi. Kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yollarımız yapılıyor. Emeği geçen başta başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yolun medeniyet olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “Daha öncede asfaltsız hiçbir yer kalmayacak demiştik. Şu an muhtarımızda yanımızda, asfaltsız yer kalırsa şayet kendisiyle tekrar bir araya geleceğiz. Biz gerekli tedbirleri programa alacağız. Netice itibariyle yol medeniyettir. Medeniyetin insanlara ulaşmasında yol çok önemlidir. Dolayısıyla yolu insanımızın ayağına, hanelerine götürmek için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. İnsanımız hem iletişim noktasında, hem de ulaşım noktasında şehirle entegrasyonu noktasında, daha rahat ulaşım imkanına kavuşsunlar. Ben bu hizmetleri veren değerli ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerinde Beydağı halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bülten

b1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız