SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nda Korkutan Yangın

0
Güncellendi - 2019-08-15 22:52:55
Beydağı'nda Korkutan Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Yeşilyurt ilçesi Konak (Banazı) Mahallesi mevkisindeki Beydağları'nda otluk alanda akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Araçla ulaşımın sağlanamadığı bölgede çalışan itfaiye ekipleri, kürekler ve yangın söndürme aletleriyle yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından alevleri söndürdü.

Yangında 5 hektarlık otluk alan zarar gördü.

Yangın, il merkezinden de izlendi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • banazılı (4 yıl önce)
    Bence acilen yol açılmalı ve asfalt yapılmalı itfaiyenin araçları her alana ulaşmlaı bende o akşam yangın yerine gittim yollar çok kötü acilen yol yapılmalı ve bu yıol her alana ulaşmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Öncelikle gecmis olsun fakat bi sorum olucak hemen hemen her ilde söndürme uçaklari varken malatya neden almayi akil edemiyor bu söndürme ucaklarini ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Uçak alıncada belediyenin borcu artıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gratis (4 yıl önce)
    Kuru ot yanmis ormanmi var sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ERDOĞAN (4 yıl önce)
    Orman ekipleri ve ltfaiyenin ellerine sağlık. Banazi dan yangına koşan arkadaşların da ellerine sağlık. Ormanlık alana sıçramadan söndürürdük.allah beteri den korusun.
    0
    0
    Yanıtla