SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nda Miting

A- A+ PAYLAŞ

29 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla adayların propaganda çalışmaları hız kazandı. Saadet Partisi (SP) Malatya belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi de, aralarında eski milletvekili Yaşar Canbay, Merkez ilçe başkanı Ramazan Acar, Parti müfettişi ve il eski başkanı Mustafa Özhüsrev ile birlikte Beydağı mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısına katıldı.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı açık hava toplantısında eski milletvekili Canbay ve parti müfettişi Özhüsrev’in konuşmalarından sonra Çerçi kürsüye geldi. Çerçi, iktidarın uyguladığı politikaların halkın büyük çoğunluğunu oluşturan kesimi inim inim inlettirirken, küçük bir azınlığın mutluluğuna neden olduğunu, Kentsel dönüşüm uygulamasında da bölge de yaşayan vatandaşların gündüzlerini kara gecelerini de zifiri karanlık hale getirdiğini iddia etti. Çerçi konuşmasında özetle; 5-6 ay önce kentsel dönüşüm projesinin mağdurlarından oluşan bir heyetin o dönemde AKP il başkanı şimdi ise Belediye Başkanı adayı Ahmet Çakır’ın yanına gittiklerini ve “Uygulamalarındaki mağduriyetlerinin giderilmesini” istemeleri üzerine İl başkanının ‘Ben belediye işlerini pek bilmem’ diyerek vatandaşların sesine kulak tıkadığını öne sürdü. Çerçi, aynı kişinin 5 ay sonra bu kez de ‘Belediye işlerini en iyi ben bilirim’ diyerek ortaya çıktığını, bu 5 ayda ne değiştiğini vatandaşa izah etmeleri gerektiğini savundu.

Geçtiğimiz günlerde Başharık mahallesinde AKP belediye başkan adayının TOKİ başkanı ile yaptığı telefon görüşmesine değinerek “Olayı onursal genel başkanımız ve hemşerimiz değerli insan Recai Kutan’a sordum, bu telefon görüşmesi oldu mu? diye. Sayın büyüğümüz telefon açıyor TOKİ başkanına hoş-beşten sonra soruyor o telefon konuşmasını yapan siz miydiniz? diye soruyor. Cevap sessizliktir. Bir koltuk için halkı aldatmaya değer mi?” diye konuştuktan sonra “Görevi bize verdiğiniz takdirde bölgede yaşayan vatandaşları memnun edecek formüller üzerinde çalışacağız. Bulamazsak projeyi iptal ederek buraları imara açacağız” dedi.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız