SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nın Zirvesine Yürüdüler

0
Güncellendi - 2016-05-21 23:34:07
Beydağı'nın Zirvesine Yürüdüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ekstrem Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği, Dağcılık Federasyonu Malatya il temsilciği ve İnönü Üniversitesi Dağcılık Topluluğu üyeleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama kapsamında Beydağı zirvesine yürüdüler.

71 kişinin katıldığı etkinlikte 2680 rakıma sahip zirveye çıkıldı. Dernek yönetim kurulu başkanı ve tur öncüsü Mahir Karakaya gezi öncesi insanlara tur boyunca uyması gereken kuralları anlatarak bilgilendirdi.

Karakaya yaptığı açıklamada 'Orta zorlukta olan ve 7 km süren rotaya yüründüğünü , etkinlik boyunca herhangi bir aksilik yaşamadıklarını, 2500 rakımda kısa süren bir dolunun yağması ile birlikte sorun yasamadıklarını, 5 saat çıkış ve 4 saatlik bir iniş gerçekleştirdiklerini, 2-5 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan II. Uluslararası fotokamp ile yollarına devam edeceklerini, yardımlarından dolayı Dağcılık federasyonu temsilcisi Yrd. Dç. Faruk Akçınar’a vede İnönü Üniversitesi dağcılık topluluğu başkanı Aylin Dönmez’e teşekkürlerini iletti.

Yaklaşık yarım saatlik bir dinlenişin ardından katılımcılar zirvede dev bir Türk bayrağı açarak ardından inişe geçtiler.

Bülten

beydağızirveyürüyüşü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hilmi YUMRUTEPE (7 yıl önce)
    Etkinliklerinize katkısı olanları tebrik eder başarılarınızın devamını diler saygı ve sevgiyle selamlarım.
    0
    0
    Yanıtla