SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağları Beyaza Büründü

0
Güncellendi - 2016-11-18 00:55:11
Beydağları Beyaza Büründü
A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesiyle Malatya'nın simgelerinden Beydağı'nın yüksek kesimlerine kar yağdı.

Şehri çevreleyen sıra dağlardan oluşan ve zirvesi beyaza bürünen Beydağı'nın tepeleri beyaza büründü.

Yüksek kesimlere yağan kar nedeniyle kent genelinde sıcaklıklar da hissedilir derecede düştü.

ZİRAİ DON UYARISI..

Bu arada Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de orta kuvvette zirai don uyarısı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan bölgede, Perşembe sabah saatlerine kadar hava sıcaklıklarında 5-6 derece düşüş beklendiği bildirildi.

Yüksek kesimlerde orta kuvvette zirai don riski bulunduğu kaydedilen açıklamada, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı zirai faaliyet ve seracılıkla uğraşan vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

AA

beydagi1

beydagi2a

beydagi3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • çiğli arçelik (7 yıl önce)
    Beyazlara bürünmüş beydağımız hep öyle olmazmıydı bu aylarda ,özledik memleketimizi hey gidi günler.
    %100
    %0
    Yanıtla