SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyin Kanamasıymış

A- A+ PAYLAŞ

Vedat Ayabakan (45) Merkez İstiklal Mahallesi'ndeki evinin bodrumunda ölü bulundu..

Saatçilik işiyle uğraşan Vedat Ayabakan'ın son günlerde borçları nedeniyle bir hayli stresli olduğu öne sürüldü.

Vedat Ayabakan'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ayabakan'ın borçları nedeniyle intihar ettiği sanılırken, yapılan otopside intihar etmediği, beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. Otopside, cesette darp cebir izi, ateşli silah, kesici delici alet yarası ve boyunda telem izi görünmediği kaydedildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Tevfik Temelli Caddesi’nde oturan 15 yaşındaki Ö.G. adlı kız öğrenci fazla miktarda hap yutarak intihara kalkıştı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Ö.G., her yıl takdir ve teşekkür aldığını, bu yıl alamadığı için bunalıma girdiğini söyledi.

Yeşiltepe Cumhuriyet Mahallesi’nde de, 20 yaşındaki S.A. adlı bayan, maddi sıkıntıları nedeniyle bunalıma girip şurup içerek intihara kalkıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız