SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi 'İllegal' Pazarı!..

A- A+ PAYLAŞ

Jandarma tarafından Beylerderesi’nde gerçekleştirilen operasyonda, pazarlanmak istenen 2.5 kilo esrar ele geçirilirken, 3 kişi yakalandı. Jandarmanın diğer operasyonlarında da hint keneviri ele geçirildi.

YİNE BEYLERDERESİ..
Cumartesi gecesi 21.30 sıralarında Malatya il merkezinden bir taksiyle Beylerderesi Sütlüce Köyü civarına gidecek olan şahısların, burada uyuşturucu satışı yapacakları bilgisini alan jandarma, 01.10 sıralarında bahse konu yerdeki bir takside 32 yaşındaki K.U., 21 yaşındaki T.A.E. ve 25 yaşındaki H.H.K.’yı 2.5 kilo toz esrarla yakaladı. Esrara el konuldu, şahıslar gözaltına alındı.

Beylerderesi’nde geçen hafta da, silah satışı ve denemesi yapılacağı yolundaki bir ihbar üzerine jandarmanca gerçekleştirilen operasyonda 9 adet tabanca ele geçirilmiş, 1 kişi gözaltına alınmıştı.

Son iki olay, “Beylerderesi ‘illegal mal pazarlamacılarının mekanı mı oldu?” sorusunu akıllara getirdi.

DİĞER OLAYLAR..
Jandarma tarafından Doğanşehir ilçesi Sürgü Kasabası Sürmeli mevkiinde, A.A.’ya ait bahçede yapılan araştırmada, esrar hammaddesi olan 317 kök hint keneviri ele geçirilirken, şahıs gönderildiği adliyece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

İlçenin Erkenek Kasabası Tünel mevkiinde de M.K.’ya ait arazide 646 kök hint keneviri ile 52 gram kubar esrar, 36 adet kenevir tohumu bulunurken, bu şahıs da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SAHTE PARA..
Öte yandan, Malatya-Elazığ karayolundaki B..akaryakıt istasyonu çalışanı R.Ö., istasyona akşam gelen 34 plakalı kırmızı renkli otoya 30 YTL’lik kurşunsuz yakıt verdiğini, bu şahısların verdiği 100 YTL’nin sahte olduğunu farkedip araca doğru yürüdüğünde, aracın hızla uzaklaştığını bildirdi. Yapılan plaka sorgulamasında aracın 56 yaşındaki Z.A. adına kayıtlı olduğunun saptandığı, olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız