SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Beylerderesi Köprüsünün İhalesi Yapıldı''

A- A+ PAYLAŞ

Beylerderesi üzerine yaptırılacak köprü-viyadüğün ihalesinin yapıldığı ve ihaleyle ilgili değerlendirmelerin sürdüğü bildirildi.

İHALE YAPILDI..
AKP Malatya Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Münir Erkal, yaptığı yazılı açıklamada, "2005 yılı yatırım programında yer alan Malatya- Gölbaşı Devlet Yolu 'Beylerderesi Köprüsü'nün 28 Haziran 2005 tarihinde ihalesi gerçekleştirilmiştir. Değerlendirme çalışmaları devam etmektedir.

Yaklaşık bir hafta içinde sonuçların açıklanması beklenmektedir. Böylece Malatya ilimiz için fevkalade önem taşıyan bu değerli yatırım hayata geçmiş olacaktır.

Yatırımın hayata geçmesiyle Malatya'mız ve bölgemiz için birçok açıdan çok değerli kazanımlar ortaya çıkacaktır." dedi.

ÖZELLİKLERİ..
Erkal, daha önce yaptığı açıklamada da proje ve katkılarını şöyle anlatmıştı:

"Beylerderesi Köprüsü’nün eni 24 metre, uzunluğu 382 metre olacaktır. Köprü orta açıklığı 185 metre, orta ayak yüksekliği ise 65 metredir. Köprü dengeli konsol inşaat tekniğine göre yapılacaktır.

Bu köprünün tamamlanması ile birlikte yol 2.4 km. kısalacak ve daha da önemlisi rahat bir seyr-ü sefer imkanı sağlanacaktır.

Özellikle 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlanması ile beraber, burada büyük bir çalışan insan potansiyeli oluşacak ve bu bağlantı daha da önemli hale gelecektir. 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin gündeme gelmesi ise potansiyeli daha da artıracak ve belki de bu bölgede ‘Mini Uydu Kent’ inşa edilmesi gerekli olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız