SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi'nde Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seyir halindeki kamyonetin yan yatması sonucunda 3 kişi yaralandı.

Kaza Beylerderesi mevkiinde meydana geldi. V.G. (24) idaresindeki ilaçlama yapan 01 B 6649 plakalı kamyonet, Beylerderesi Köprüsünün yanında viraja girerken yan yattı. Kazada Ahmet Şener (26), İbrahim Öztürk (18) ve Muhammed Bahattin Çatalkaya (14) yaralandılar. Yaralılar ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Beylerderesi'nde bir süreliğine trafik durdu. Kamyonetin çekiciyle götürülmesini ardından trafik yeniden normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu üzerinde 24 yaşındaki B.G. yönetiminde bulunan otonun çarptığı E.E. adlı yaya çocuk yaralandı.

Hasanbey Caddesi’nde 21.30 sıralarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve kaldırıma çıkarak çarpması sonucu 22 yaşındaki E.Ü. adlı bayan yaralandı. 44..535 plakalı otonun sürücüsü 43 yaşındaki S.P. aracı kendisinin kullanmadığını öne sürünce, L.A. adlı şüphelinin aranmasına başlandı.

Abdulgaffar Mahallesi’nde 39 yaşındaki A.K. adlı bayan sürücü yönetimindeki 44..661 plakalı otoyla M.Y. ve M.B.D. adlı erkek çocuklara çarparak yaraladı.

Cevatpaşa Mahallesi’nde 41 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan 44..203 plakalı motosikletin çarptığı Y.Ö. adlı erkek çocuk yaralandı.

Cemal Gürsel Mahallesi’nde 62 yaşındaki H.Ö. yönetimindeki 44..463 plakalı otoyla giderken, bisikletli çocuklara çarptı. Kazada F.Y . ve İ.T. adlı çocukların yaralandığı bildirildi.

İnönü Caddesi’nde 19 yaşındaki İ.K. yönetiminde bulunan 44..258 plakalı motosiklet ile aynı yönde gitmekte olan 32 yaşındaki E.E. yönetiminde bulunan 44..707 plakalı aracın U dönüşü yapması nedeniyle çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralandı.

Tecde’de M.Y. adlı erkek çocuğa 44 KA 672 plakalı motosikletiyle çarparak ağır yaralanmasına neden olan motosikletin sürücüsünün belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Darende Kuyumcudüzü mevkiinde 39 yaşındaki S.Ö. yönetimindeki araçla geri manevra yaparken kızı N.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Elazığ- Malatya yolu Hacıhalilçiftliği Köyü mevkiinde 40 yaşındaki N.U. yönetiminde bulunan yabancı plakalı oto ile Pütürge yolundan ana yola çıkan 63 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 44..303 plakalı oto çarpıştı. Kazada Malatya plakalı otoda bulunan 16 yaşındaki E.G. adlı kız yaralandı.

Arguvan İsaköy’de 65 yaşındaki T.G., yönetiminde bulunan 44..971 plakalı traktörün devrilmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi Toygar Köyü’nde 30 yaşındaki S.Z. yönetiminde bulunan 44..844 plakalı traktör ile geri manevra yaparken 24 yaşındaki M.F. yönetiminde bulunan 44..788 plakalı traktöre çarptı. Kazada iki sürücü de yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız