SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi'nde Kaza:1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:53
Beylerderesi'nde Kaza:1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ
Turgut Özal Viyadüğü üzerinde kamyonun arkadan çarptığı traktörün 4 tekeri yerinden çıktı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. 
Kaza, Malatya Merkez Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü üzerinde meydana geldi. Malatya istikametinde olan kazada Sami D. (35) yönetimindeki 01 KP 754 plakalı kamyon, aşırı hızı sonucunda Mehmet Atalmış’ın kullandığı 44 EP 093 plakalı kayısı taşıyan traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle koca traktör yaklaşık 30 metre savrulurken, traktörün 3, römorkunda 1 olmak üzere 4 tekeri yerinden fırladı. Traktördeki kayısı dolu kasalar ise yola savruldu. Çarpma esnasında traktörün üzerinden yola fırlayan sürücü Mehmet Atalmış, kaza yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan babası İsmail Atalmış ise, ambulansla Devlet Hastanesi Beydağı Acil Servisi’ne kaldırıldı.
 
Kamyon sürücüsü Sami Dönmez ön tarafı parçalanan araç içerisinde sıkışınca, olay yerine itfaiye ve kurtarma ekipleri yönlendirildi. Yaklaşık yarım saatlik bir çalışma sonucunda kamyon sürücüsü yerinden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Kamyonda bulunan Mustafa Aydın ise kazayı hafif yaralarla atlattı.
 
Akçadağ’ın Yukarı Örüşkü köyünden Malatya’ya yaş kayısı getirdiği bildirilen traktör sürücüsü Mehmet Atalmış’ın öldüğünü duyan yakınları, kaza yerine akın ettiler. Fenalık geçiren yakınları, bir ara ambulansa konulan kamyonet sürücüsüne saldırmak isteyince, polis araya girerek engelledi.
 
Kaza nedeniyle Beylerderesi Viyüdükü'nün Malatya istikameti trafiğe kapatılıp ulaşım tek istikametten verildi. Malatya istikametine gelen araçlar, eski Beylerderesi yoluna yönlendirildi.
 
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından traktör sürücüsünün cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız