SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beypınar da Programa Alınsın'

A- A+ PAYLAŞ

Merkeze bağlı bazı köy muhtarları Vali Ulvi Saran ile görüşüp sorunlarını ilettiler.

Merkez Yeniköy Muhtarı Hacı Bayram Baysal, Yenice Köyü Muhtarı Abdulvahap Tankız, Hacıhalilçiftliği Muhtarı Ramazan Fidan, Bağtepe Muhtarı Ramazan Şahin ve Fırıncı Köyü Muhtarı Mustafa Ateş, Vali Ulvi Saran'ı ziyaret edip, Yaygın Göleti'nin bin günde bin gölet kapsamına Merkez Yaygın Göleti'nin alınmasındaki memnuniyetlerini dile getirip, Beypınar Göleti'nin de programa alınması için ilgi istediler.

Vali Saran'la görüşmeden önce basın mensuplarına açıklama yapan Yaygın Köylüleri adına konuşan Mehmet Nuri Alan, Beypınar Göleti'nin de programa alınıp projelendirilmesini istediklerini belirtirken, Hacıhalilçiftliği Muhtarı Ramazan Fidan ise içmesuyu sorunlarını olduğunu dile getirdi.

Fırıncı Köyü'nden Yaygın'a kadar yüksek gerilim hattı elektrik şebekesinin eski olmasından dolayı özellikle kışın sıkıntı olduğu ifade edilip, şebekenin yenilenmesini talep ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız