SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beytüşşebap'ta Çatışma...

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:51:26
Beytüşşebap'ta Çatışma...
A- A+ PAYLAŞ
 
PKK'lı bir grup, Beytüşşebap İlçe Jandarma ve polis noktalarına taciz ateşinde bulundu.
 
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde teröristlerle güvenlik güçleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Beytüşşebap İlçe merkezinde dün gece saat 22.00 sıralarında polis ve askeri noktaları hedef alan teröristler, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle ilçede çatışma yaşandı.
 
10 ŞEHİT
İlk belirlemelere göre saldırıda 10 asker şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi de yaralandı.
 
20 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ
PKK'lıların uzun namlulu silahlar kullandığı saldırıda 20 terör örgütü mensubu öldürüldü.
 
VALİ'DEN AÇIKLAMA
Şırnak Valisi Özkan'ın yaptığı açıklamaya göre  10 güvenlik görevlisinin şehit olduğu çatışmada 7 güvenlik görevlisi de yaralandı.
 
Şehitlerin, bugün Şırnak Tümen Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderileceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız