SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biathle'de Türkiye Birincisi Oldular

0
Güncellendi - 2017-09-20 00:53:28
Biathle'de Türkiye Birincisi Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Biathle Türkiye Şampiyonası’nda Malatyalı sporcular Merve Taneli ve Sümeyra Üstündağ Türkiye birincisi oldu. Malatyalı sporcuların derecelerle döndüğü şampiyona 16-17 Eylül tarihilerinde Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapıldı.

Malatyalı sporcular, Bursa’da gerçekleştirilen Biathle* Türkiye Şampiyonası’ndan önemli derecelerle döndü.

Genç Kadınlarda Merve Taneli, Büyük Kadınlarda ise Sümeyra Üstündağ, Türkiye birincisi oldu. 4 sporcunun dereyle döndüğü şampiyonada, 2 sporcu ise ilk yarışmalarına çıktı.

Sporcular, Milli Antrenör Rüstem Pelit'e kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Sporcuların, şampiyonada elde ettikleri dereceler şöyle:

Merve Taneli-Genç Kadınlar Türkiye birincisi

Sümeyra Üstündağ-Büyük Kadınlar Türkiye birincisi

Dila Şevin Doğan-Genç Kadınlar Türkiye ikincisi

Mete Berk Demiryol-U-19 Yaş Altı Erkekler Türkiye dördüncüsü

Atahan Bora Yalçın-U-15 Yaş Altı Erkekler-18’nci

Yarışmalara ilk kez katılan

İrem Su Kocaoğlan-9’ncu

Kayra Özer-34’ncü.

_______

* Biathle veya Modern biatlon , gerçek yarış koşullarında koşu ve yüzme kısımlarını eğitmek için fırsatlar yaratmak için icat edilen modern pentatlonun alt-spordur. Bu kendi başına bir spor. Yüzme ve koşu içeren, ancak triatlon sporundan gelen akvaryumla yakın benzerlik taşır. (wikipedia)

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız