SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biatlon'da Avrupa Dereceleri

A- A+ PAYLAŞ

Antalya'da düzenlenen Avrupa Biatlon Şampiyonası'na 'master büyük erkekler' kategorisinde Malatya'dan katılan 2 sporcu, 4'üncü ve 5'inci olarak döndü.

Pentlatlon Fedarasyonu'nun onganize ettiği ve Antalya'nın Side İlçesi'nde düzenlenen Avrupa Biatlon Şampiyonası'na Malatya'dan katılan ve büyük erkekler 1500 metre koşu, 200 metre yüzme, 1500 metre koşu'da Vahap Karaaslan Avrupa 4'ncüsü oldu. Bu dalda Çek Cumhuriyeti'nden sporcu birinci oldu.

Master büyük erkekler 1000 metre koşu, 100 metre yüzme ve 1000 metre koşu'da ise İlhami Karataş Avrupa 5'nciliğini elde etti. Bu kategoride Yunanistan'dan katılan sporcunun birinci olduğu belirtildi.

Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, Almanya ve Türkiye'den sporcuların katıldığı Avrupa Biatlon Şampiyonası'na katılıp 5'incilik elde eden Yüzme Fedarasyonu Malatya İl Temsilcisi İlhami Karataş, Bursa'nın İznik İlçesi'nde düzenlenen Biatlon Türkiye Şampiyonası'nda kendisinin Master dalda 50-60 yaş kategorisinde 1000 metre koşu, 100 metre yüzme ve 1000 metre koşu'da Türkiye 2'ncisi, Vahap Karaaslan'ın ise 1500 metre koşu, 200 metre yüzme, 1500 metre koşu'da Türkiye 3'üncüsü olması nedeniyle Avrupa Biatlon Şampiyonası'na davet edildiklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız