SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biber Arttı, Maç Bileti Düştü!

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, bölgelerine bağı illerde geçen ay en fazla fiyat artışının, alkollü içecekler ve tütün grubunda, Malatya'da ise dolmalık biberde görüldüğünü belirtti.

TÜİK Malatya Bölge Müdürü Şemsettin Özcan, makamında düzenlediği basın toplantısında, "2007 yılı Kasım ayında Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerinde en yüksek artış yüzde 6,63 ile alkollü İçecekler ve tütün grubunda, en yüksek düşüş yüzde eksi 5,85 ile eğlence ve kültür grubunda görülmektedir"dedi.

Malatya'da ise en yüksek fiyat artışının yüzde 50,85 ile dolmalık biberde görüldüğünü vurgulayan Özcan, daha sonra şunları belirtti:

"Dolmalık biberi yüzde 37,29 ile patlıcan, yüzde 26,61 ile çocuk kaban şeklindedir. En yüksek düşüş gösteren seçilmiş bazı maddeler ise şöyle: Yüzde eksi 33,22 ile Sıkmalık Portakal, yüzde eksi 30,89 ile Karnıbahar, yüzde eksi 29,29 ile Futbol maçına maraton tribünü giriş ücreti şeklindedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız