SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçağı Boynuna Saplamış

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:57:11
Bıçağı Boynuna Saplamış
A- A+ PAYLAŞ

CHP Arguvan ilçe eski başkanı ve bu dönem CHP Arguvan Belediye Başkan aday adayı da olan Abbas Taştan'ı bıçakla öldüren katil zanlısı Onur Şimşek tutuklandı. 

Malatya’nın Arguvan ilçe merkezinde geçtiğimiz Cuma günü, Abbas Taştan evinde bıçakla öldürülmüştü. Olayın şüphelisi Onur Şimşek, Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince dün yapılan aramalar sırasında, merkez Paşaköşkü Mahallesi'nde bir sokakta olaydan sonra kaçtığı, Taştan'a ait 44 AN 482 plakalı aracın içerisinde yakalanmıştı.

Asker firarisi olması nedeniyle Asayiş Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından Malatya Merkez Komutanlığı'na teslim edilen Onur Şimşek, inzibat tarafından askeri cezaevine ait araç içerisinde Malatya Adliyesi'ne getirildi. Şüpheli, güvenlik nedeniyle adliyenin bodrum katından içeri alındı. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye tutuklanması istemi ile sevk edilen Onur Şimşek, tutuklandı.

Şimşek'in asker kaçağı olduğu ve daha önce de birkaç kez firar ettiği öğrenildi.

BIÇAK BOYNUNA SAPLANMIŞ..

Bu arada, Abbas Taştan'ın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak Polis Vukuat Raporu'nda, "13.12.2013 günü Arguvan ilçesinde, maktül erkek şahıs ikametinin giriş kısmında, sırt üstü yattığı, 1 adet siyah saplı ekmek bıçağının boynuna saplandığı tespit edilmiş olup, adli işleme başlanılmıştır." bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız