SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bıçak Kemiğe Dayandı'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya yöneticileri Arapgir ilçesini ziyaret etti.

MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici ve yöneticiler, ilçe esnaflarını da tek tek gezerek sorunlarını dinledi.
MHP Arapgir ilçe binasında konuşan Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, "Teşkilat olarak Arapgirli hemşehrilerimizi ziyaret ederek, sorunları, vatandaşlarımızın, esnafımızın sıkıntılarını tespit edip bunları yetkili birimlere bildireceğiz. Partimizin gündemindeki konuları parti teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza anlatacağız" ifadelerini kullandı.

Hükümetin demokratik açılım çalışmasına da temas eden Ekici, açılım adı altında bir bölüştürme ve ayrıştırma projesi yürütüldüğünü iddia etti. "Memur, işçi ve esnaf sokaklarda ekmek derdine düştü. Hergün yeni bir plan, hergün yeni bir senaryo üretilerek kamuoyu farklı yerlere çekilmekte. Bu sebeple 'seçim yok geçim var' diye iktidar partisi tarafından vatandaşlarımız aldatılmakta, bu iktidar seçimden kaçamayacak bıçak kemiğe dayandı. Çiftçimiz, esnafımız, köylümüz perişandır" diyen Ekici, ilçenin yerel sorunlarını da şöyle dile getirdi:

"Bölge hizmeti vermekte olan Arapgir Devlet Hastanesi anlam verilemeyecek bir şekilde İlçe Hastanesi haline dönüştürülmüştür. 50 yataktan 10 yatağa düşürülmüştür. Sormak lazım neden İlçe Hastanesi haline dönüştürdünüz. Bu çelişki ne anlama gelmektedir? Diğer bir konu ise her fırsatta 17 yıldır yapılamayan Arapgir Divriği yolu bizim dönemimizde bitirilmiştir söylemleri gerçi yansıtmamaktadır. Yolun Arapgir bölümü dahi henüz tamamlanmamıştır. Hatırlamak istemediğimiz elim trafik kazasından sonra kaza mahallinin biraz ilerisine kadar yaklaşık 12 kilometre göstermelik olarak alel usül yapılmıştır. Kaldı ki bu 17 yılın 7 yılında mevcut iktidar iş başındaydı. Şimdiye kadar neden tamamlanmadı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız