SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bıçak Kemiğe Dayandı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:25:25
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışı, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal tarafından yapıldı.

MHP Akçadağ İlçe Binasının açılışına MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, İl Başkanı Arif Yıldız ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı. Burada bir konuşma yapan MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, yeni binanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Bal, "Türkiye, Osmanlı'dan sonra cumhuriyet tarihinin en ağır sorunlarıyla karşı karşıya kalmış bir ülkedir. Sadece işsizlik, açlık, sefalet, tarımdaki çöküş, hayvancılıktaki çöküş değil; sadece özelleştirmelerle, ihalelerle değil, eğitim meselesinin 4+4+4 paçavraya döndüğü değil, artık bıçağın kemiğe dayandığı noktadayız. Anayasada, bin yıldır bu topraklara kan dökerek toprağı vatanlaştırdığımız, gözyaşı dökerek toprağı vatanlaştırdığımız, 'Türk kültür ve medeniyeti' dediğimiz bir kavram ortadan kaldırılıyor. Bin yıldır bu topraklardaki Türk kültür ve medeniyeti, bölünme çerçevesi içerisinde terörist başının merhametine terk ediliyor" dedi.

Bu arada, MHP'li Bal, havaalanında karşılanması esnasında bazı bakanların değiştirilmesiyle ilgili, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bakanlar kurulunda minik bir ayar yapmıştır. Bakanlık yapan arkadaşları dinlendirmiştir" diye konuştu.

Öte yandan Bal, Malatya merkezde de MHP il başkanı Avukat Arif Yıldız'ın yeni bürosunun açılışını yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız