SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçak Polise, Sonra Hastaneye!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece iki ayrı grup arasında çıkan kavga sonrası sokakta ellerinde bıçakla, hasımlarını aradıkları belirtilen 2 genç, polise zor anlar yaşattı.

BIÇAKLI KAVGA..
01.00 sıralarında Kız Meslek Lisesi civardındaki kavşakta 2 grup arasında kavga çıktığı yönünde emniyete yapılan ihbar üzerine bölgeye yönlendirilen ekipler, olay yerine geldiklerinde ellerinde bıçak bulunan 1'i yaralı 2 gençle karşılaştı. Bıçaklarla sokakta hasımlarını arayan gençler, polis ekipleri tarafından ikna edildi. Bu sefer gençler kendi aralarında tartışmaya başladı.

Elindeki bıçağı sivil polislere teslim ettiği gözlenen hafif yaralı genç (fotoğraftaki) , daha sonra bir ticari taksiyle Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gönderildi.

Olayın bir birahanede garson olarak çalışan kadına laf atılması yüzünden iki grup arasında çıktığı öğrenilirken, tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları haber alındı. Gece yarısı meydana gelen olay, Emniyet Müdürlüğü'nün Vukuat Bülteni'nde de yeralmadı.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Milli Egemenlik Caddesi'nde saat 20.30 sıralarında, komşular arasında çıkan kavga sırasında Cumali T.'nin sandalye ile Gani Abuşoğlu'na vurarak yaraladığı, daha sonra elindeki bıçağı da salladığı, yaralının hastaneye kaldırıldığı, zanlının ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Bir diğer olay da, Eski Terminal yanında meydana geldi. Husumet yüzünden birbirleriyle kavga eden Rıfat A., Arif A., Erdal G. ve Murat B.adlı şahıslar polis tarafından yakalanırken, şahıslarda 2 bıçak, 1 demir çubuk ve 1 sopa ele geçti.

Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Kasabası Kapuluk mevkiinde Oktay Y.'nin kuzeni olan Atilla K.ile arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı ve Atilla K.'yı bıçakla karnından yaraladığı, zanlının olaydan sonra kaçtığı bildirildi.

Darende ilçe belediyesi karşısındaki kasap dükkanında çıkan kavga sonucu, Yaşar Mehmet D.adlı şahsın, Teyfik Kalaycık'ı satır ile vurarak ağır yaraladığı bildirildi. Yaralı Malatya Devlet Hastanesi'ne sevkedilirken, zanlı gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız