SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçakla Cinayet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da komşular arasında çıkan kavgada bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay Malatya merkez Orduzu beldesi Kireçocağı Mahallesinde meydana geldi. Komşular arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, kalbinden bıçak darbesi alan Pütürge nüfusuna kayıtlı Eyüp Sülük (30) adlı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis olayın şüphelisi olarak baba C.Ö. ile çocukları M.Ö. ve H.Ö. adlı şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerin bıçaklama olayını gerçekleştirmedikleri şeklinde ifade verdikleri ve şahısın olay esnasında düşerken elindeki bıçağın kendisini yaraladığı şeklinde iddiada bulundukları öğrenildi.

Polis açıklamasında ise olayla ilgili şu bilgi yeraldı:

”11/07/2010 günü saat: 16.45 sıralarında, aralarında daha önceki zamandan süre gelen bir husumet bulunan Ö. ve K. aileleri adı geçen yerde kavga etmiş, kavgaya dahil olan K. ailesinin akrabası olan E. S. bıçak darbesi ile yaralanmış ve tedavisi devam etmekteyken EKS olmuş, olayda kullanılan 1 adet bıçak muhafaza altına alınmış, adı geçen şahıslardan H. Ö., M.Ö. ve C. Ö. gözaltına alınmışlar, maktul otopsisi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına sevk edilmiş olup, tahkikat devam etmektedir.”

2 TUTUKLAMA..
Polisin olayın şüphelisi olarak gözaltına aldığı baba H.Ö. ile oğlu M.Ö. tutuklanıp cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli şahıs C.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız