SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bıçaklayıp, Paramı Çaldılar'

A- A+ PAYLAŞ

27 yaşındaki şahıs, döverken ellerinden kurtulup kaçtığı şahıslarca yakalandıktan sonra bıçakla yaralandığını ve cüzdanındaki paranın gasbedildiğini öne sürdü.

21.00 sıralarında polise başvuran G.H., daha önceden aralarında husumet bulunan 28 yaşındaki C.A., 25 yaşındaki C.A. ve 19 yaşındaki H.A. ve tanımadığı iki şahıs tarafından dövüldüğünü, ellerinden kurtulup kaçtığını, olay sırasında yırtılan üzerini değişmek için arkadaşının evine gitmek için Çevreyolu’nda yürürken, boş arazide tekrar bu şahıslarla karşılaştığını, şahısların kendisini bıçakla yaraladıklarını ve cüzdanındaki 670 lira parayı ise gasbettiklerini öne sürdü. Polis iddia üzerine 3 şahsı aramaya başladı.

Diğer yandan 27 yaşındaki A.A. adlı şahıs da 03.00 sıralarında meydana geldiği öne sürülen yaralama ve gasp olayı ile ilgili polise verdiği ifadede; 03.00 sıralarında Yeni Cami civarında dolaşırken, tanımadığı 20 yaşlarında 3 kişinin geldiğini, kendisini memleketi Adana’ya götüreceklerini söyleyerek Melekbaba Mahallesi’ne götürdüklerini, burada dövdüklerini, şahıslardan birinin kalçasından bıçakladığını, cüzdanını, sigarasını ve cep telefonunu aldıklarını, kendi imkanlarıyla Asayiş Şubesi’ne geldiğini anlattı. Polise gelen ve buradan da hastaneye gönderilen şahıs, hastanede tedavi kabul etmezken, kimseden şikayetçi olmadığını, şahısları görse de tanıyamayacağını öne sürdü. Polis araştırmayı sürdürüyor.

Bu arada TOKİ konutlarının bulunduğu Yavuz Selim Mahallesi’nde 03.00 sıralarında polisi arayan 27 yaşındaki E.T., 00.30 sıralarında karşı yönden yaya olarak gelen 15-16 yaşlarındaki iki gencin kendisine omuz atarak bağırdıklarını, kendisinin uygun bir dille bu kişileri uyardığını, gençlerin saldırması üzerine aralarında arbede çıktığını ve daha sonra bu kişilerin kaçtığını, eve gittiğinde elinin ağrıması üzerine hastaneye başvurduğunu ve sol elinin kırılmış olduğunu öğrendiğini anlattı. Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız