SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Esrarlı Fanatikler!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un önümüzeki Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor'un fanatik taraftarlarından bir grup, Samsun deplasman maçına bıçak ve uyuşturucu ile gidince polis tarafından gözaltına alındılar.

Edinilen bilgilere göre; Antalyaspor'u desteklemek için Antalya'dan Cüneyt E. idaresindeki 07 D 8912 plakalı minibüsle yola çıkan holiganlar, Samsun girişinde polis tarafından arandı. Atakum Polis Merkezi ekiplerince Kalkancı Mahallesi Eğitim Fakültesi önünde durdurulan minibüste yapılan aramada 1 adet aydınlatma lambalı bıçak, 1 adet sabitlenebilen bıçak, 1 adet oluklu avcı bıçağı, 2 adet iki parçalı birleşebilen kesici alet, 10 gram esrar maddesi, sarma kağıdı ve 4 adet meşale elde edildi.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan 6'sı öğrenci, 4'ü lise ve üniversite mezunu, biri güvenlikçi 14 fanatiğin sorgulamaları yapıldı. 6136 sayılı kanuna muhalefet ve esrar maddesi bulundurmaktan gözaltına alınan Mustafa B. (22), Özge Ç. (24), Sercan T. (22), Mukbil Y. (24), Ali Rıza K. (23), Ufuk U. (22), Epirden Güney S. (19), Koray Ö. (23), Engin S. (24), Murat Ç. (19), sürücü Cüneyt E. (34), E.Y. (17), E.S. (17) ve S.A. (17) geceyi gözaltında geçirdikten sonra bugün adliyeye çıkarıldı.

Fanatiklerin 1-1 sonuçlanan Antalyaspor-Samsunspor karşılaşmasını seyredemedikleri için kızgın oldukları dikkat çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız