SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavga: 1Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Halfettin Mahallesi'nde meydana geldi. 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgada Sabri Özgül (47) isimli şahıs bıçakla ağır yaralandı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Sabri Özgül, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polisin kavgaya karıştığı öne sürülen 9 kişiyi gözaltına aldığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Cezmi Kartay Caddesi’nde birahenelerin bulunduğu bir işhanındaki kavgaya polis müdahale etti. Polis kavganın 27 yaşındaki A.Ş., 37 yaşındaki N.D., 24 yaşındaki M.D., 32 yaşındaki R.D., 29 yaşındaki C.D., 23 yaşındaki M.A. ve 23 yaşındaki F.İ. adlı şahısların kavgaya karıştıklarını, kavga sırasında A.Ş.’ye ait işyerinde çalışan 28 yaşındaki G.P. adlı kadın ile 38 yaşındaki E.D. adlı şahısların yaralandığını belirledi. Kavga sırasında işyerinde bulunan F.İ.’nin kuru sıkı tabancayla ateş ettiği, bu şahsın ayrıca asker firarisi olduğunun saptandığı bildirildi. Şahısların gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Sivas Caddesi’ndeki bir dönercide de 51 yaşındaki E.E. adlı şahıs ile 47 yaşındaki G.B. arasında kavga çıktı. G.B. adlı şahsın kavga sırasında tabanca ile ateş ettiği, kurşunun tavana isabet ettiği bildirildi. Olayla ilgili olarak G.B. adlı şahsın, 1 adet 9 mm çaplı tabancayla birlikte gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız