SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir birahanede iki grup arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada kardeş oldukları belirtilen Nizamettin B. ve Necmettin B., B.T'yi elinden yaraladı. Bunun üzerine diğer grup Nizamettin B. ve Necmettin B'ye sopalarla saldırdı.

Kavga sonucunda Nizamettin B. başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanırken kardeşi Necmettin B. ile birlikte Malatya Devlet Hastanesi'nde, elinden yaralanan B.T. ise Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgisi olduğu iddia edilen bir kişi göz altına alınırken, geniş kapsamlı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan Atatürk Spor Salonu önünde de 17 yaşındaki S.B.’nin tanımadığı 3-4 kişi tarafından dövülerek yaralandığı, şahısların kaçtığı bildirildi.

Bentbaşı Mahallesi’nde 16 yaşındaki Ö.O.A., uğradığı bıçaklı saldırı sonucu baldırından yaralandı. Polis olayla ilgili olarak açık kimliğini belirlemeye çalıştığı Y.adlı şahsı arıyor.

Hacıabdi Mahallesi’nde 51 yaşındaki H.B. adlı şahıs, para yüzünden kayınbiraderi 32 yaşındaki H.D. ile kavga etti. Şahıslar birbirlerini döverken, kavga sırasında H.B.’nin kolu kırıldı.

Akçadağ ilçesi Kültür Mahallesi’nde de kız isteme yüzünden 44 yaşındaki C.Y. ile 43 yaşındaki O.Y. ve 39 yaşındaki H.Y. arasında kavga çıktığı, şahısların birbirini dövdüğü bildirildi.

Başharık Mahallesi 20. Sokakta 34 yaşındaki H.Ö. adlı şahıs bilinmeyen bir nedenle bıçakla kendi kendini yaraladı.

Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 31 yaşındaki Ü.T. adlı kadın polise başvurarak, bir süredir beraber yaşadıkları 24 yaşındaki E.T. tarafından sebepsiz yere dövülüp hakarete maruz kaldığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Şahıs yakalandı.

Beşkonaklar mevkiinde de aralarında anlaşmazlık bulunan 31 yaşındaki S.U. ile 49 yaşındaki M.Y. kavga ederek birbirlerini dövdüler.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi’nde de 40 yaşındaki S.İ. ile 27 yaşındaki M.D. arasında “lan” kelimesi yüzünden kavga çıktı. İki şahıs birbirlerini döverken, olaya daha sonra 42 yaşındaki R.H. ve 30 yaşındaki S.K.’nın da karıştıkları, polisin 4 şahsı gözaltına aldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız