SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavgada Ağır Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-04-09 04:50:31
Bıçaklı Kavgada Ağır Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Turgut Temelli Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde iddiaya göre birlikte alkol alan Kenan Y. (34) ile Yusuf Y. (38) alkolün de etkisiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştüğü olayda, Yusuf Y. sırtından ve yüzünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şahsın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri Yusuf Y.'yi bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Kenan Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Z.A. (5 yıl önce)
    Çok cahil bir toplumuz..Ne kadar kolay bıçağa,silaha sarılıyoruz.Medeni bir şekilde oturp,kakmasını bilmiyoruz.Bu bizim topluma hiç yakışmıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (5 yıl önce)
    Yalan söylemeyin tüm türkiyede olduğu gibi malatyada huzur kentidir o kadar yetkili yalan mı söylüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bir şeyi merak ediyorum ülkemizde terörden mi çok insan ölüyor yoksa böyle olaylarda mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatyada asayiş sorunu yoktur!
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (5 yıl önce)
    Alkol her türlü kötülüğün anasıdır..
    0
    0
    Yanıtla