SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Saldırılar

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile Battalgazi ilçesindeki bıçaklı, usturalı saldırılarda 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olaylarla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

OLAYLAR..
Devlet Hastanesi’ne 16.30 sıralarında bıçakla yaralanmış olarak getirilen 16 yaşındaki R.Ö., polise verdiği ifadede parkta otururken yanına gelen 18-19 yaşlarında 1.70-75 boylarında bir şahsın sigara istediğini, “yok” deyince şahsın yanında bulunanların kendisini dövdüklerini, şahsın da bıçakla yaraladığını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

Sarıcıoğlu Mahallesi Mezarlık 4. Sokakta da küfür yüzünden çıkan kavgada 22 yaşındaki K.D. adlı şahsın, 42 yaşındaki İ.Ş.’yi sol bacağından bıçakla yaraladığı öne sürüldü. Yaralı hastaneye kaldırılırken, adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

Mimar Sinan Caddesi’nde ustura ile yaralanan 21 yaşındaki M.Y., polise verdiği ifadede, mahalleden tanıdığı, ancak soyadını bilmediği H. adlı şahıs tarafından yaralandığını söyledi. Polis olay yerinde suç aleti usturayı bulurken, kaçan şahsın açık kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Battalgazi ilçesi Meydanbaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 36 yaşındaki A.T.B. adlı şahıs, otosuyla giderken plakasını alamadığı siyah renkli Doğan SLX marka otoya sinyal yaptığını, bunun üzerine aracın önünde durduğunu, inen 3 kişinin kendisini dövdüğünü, birinin de bıçakla sol bacağından yaralandığını bildirdi. İlçe Sağlık Ocağı’nda ilk müdahalesi yapılan A.T.B., Malatya Devlet Hastanesi’ne sevkedilirken, polis zanlıları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Battalgazi ilçesi Alacakapı Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda bir kişinin bıçakla yaralanmış olduğu ihbarı üzerine giden polis ekibi 26 yaşındaki S.D. adlı şahsı, yaralı olarak yerde yatarken buldu. Elinde de 1 adet bıçak bulunan ağır yaralı S.D., ilk müdahalesinin ardından TÖTM’ye kaldırılırken, polis olayla ilgili olarak 19 yaşındaki M.C. adlı şahsı arıyor.

Öte yandan Salköprü Mahallesi Turgut Temelli Caddesi’nde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki N.Ç., ablasının ayrıldığı 32 yaşındaki M.K.’nin önünü kestiğini “Annen beni polise ihbar etmiş. Seni ve aileni öldüreceğim” diyerek dövdüğünü ve karşılık verince bıçak çektiğini o sırada yaklaşan polis ekibini gören M.K.’nın kaçtığını bildirdi. Polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız