SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Saldırılarda 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İlköğretim Okulu civarındaki bıçaklı kavgada 2’si ağır 3 yaralı.. Bir başka olayın yaralısından “Beni eski nişanlım vurdu” iddiası..

OKUL CİVARINDA..
İzzetiye Mahallesi’nde bulunan Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu civarında 17.30 sıralarında 18 yaşındaki C.B. ile 17 yaşlarındaki Ö.A. ve Ü.Y. adlı gençlerle, yaşları 16 ile 19 arasında değişen S.Y., M.K., M.S., M.E.E. ve M.Y. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Olayda 18 yaşındaki C.B. sağ omuzundan, Ü.Y. göğsünden bıçakla ağır yaralanırken, Ö.A. hafif yaralandı.

Polisin olaydan sonra yakaladığı 5 zanlı ise gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

“ESKİ NİŞANLIM VURDU!”
Öte yandan gece yarısı Beydağı Devlet Hastanesi’ne bıçakla yaralanmış olarak gelen 30 yaşlarındaki B.A. adlı şahıs, burada polise verdiği ifadede 23.40 sıralarında Niyazi Mısri Caddesi Yiğitcan İş Merkezi önünde iken, tanımadığı bir şahsın kendisini tuttuğunu, eski nişanlısı olan Ş.K.’nın ise “Seni öldüreceğim” diyerek bıçağı karnına sapladığını öne sürdü. Polis bu ifade üzerine, Ş.K.’nın ve yanındaki şahsın açık kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

SATIRLA SALDIRDI İDDİASI..
Özalper Mahallesi 4. Cadde üzerinde 19.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 19 yaşındaki H.K., 18 yaşındaki S.A.’dan alacağını isteyince bu şahsın elindeki satırla kendisine saldırdığını, 44 T 0614 plakalı taksisinin sol arka camı ile bagaj camını kırdığını söyledi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmayı sürdürürken, tekrar başvuran H.K., S.A.’nın kendisinden özür dileyip aracının zararını karşılayacağını söylediği için şikayetten vazgeçtiğini bildirdi. Bir süre sonra Sümer Polis Merkezi’ne gelen zanlı S.A. ise “Mala Zarar Verme ve Yaralamaya Teşebbüs” suçlamasıyla gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız