SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Saldırılarda 5 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile Yeşilyurt'ta meydana gelen bıçakların da kullanıldığı kavgalarda 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Polis olaylarla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

OLAYLAR..
Saray Mahallesi Beşkonaklar (Sinema) Caddesi’nde aralarında husumet bulunan şahıslardan 30 yaşındaki A.G.’nin, 29 yaşındaki S.V.’yi bıçakla yaraladığı bildirildi. 19.00 sıralarındaki olaya polis müdahale etti.

Dabakhane Mahallesi’nde 20.15 sıralarında alkollü olan 40 yaşlarındaki H.D. ve İ.D. arasında “omuz atma” yüzünden kavga çıktığı bildirildi. H.D.’nin sopa ile İ.D.’nin kafasına vurduğu, bu şahsın da H.D.’yi bıçakla yaraladığı bildirildi. İki şahıs hastanedeki tedavilerinin ardından polisçe gözaltına alındı.

23.45 sıralarında polise başvuran 24 yaşındaki S.A., Çöşnük Mahallesi Aytaç Paşa Caddesi’ndeki Somuncu Paba parkına gittiğini, burada daha önce tanımadığı 3 şahsın sebepsiz yere kendisine saldırdıklarını, bunlardan birinin de sırtından bıçaklayıp kaçtıklarını bildirdi. Polis olayla ilgili olarak 23 yaşındaki S.Y. ve 25 yaşındaki H.B.’yi yakaladı. Soruşturma sürüyor.

Çukurdere Mahallesi Divanefendi Sokakta da 22 yaşındaki T.NH. ve 24 yaşındaki G.G. ile karşı taraf olan 27 yaşındaki S.K. ve 25 yaşındaki S.K. ile 21 yaşındaki S.K. arasında kavga çıktığı, kavga sırasında T.N. tarafından 21 yaşındaki S.K.’nin ağır şekilde yaralandığı bildirildi. Yaralı Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, diğer şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.

Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi Malatya yolunda da 20.30 sıralarında meydana gelen olayda bıçakla yaralanan 16 yaşındaki O.D. ile yanında bulunan aynı yaşlardaki H.B.Ö., M.S., A.P. ve O.G., otobüs şoförü olan V.F. adlı şahsın kendilerine küfredip hakaretlerde bulunduğunu, şahsı uyarınca, otobüsü park ederek aşağıya indiğini, M.S.’yi dövüp O.D.’yi de bıçakla yaraladığını polise anlattılar. Polis V.F.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız