SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bifouma ve Chabake'nin Tedavisi Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-02-26 00:14:17
Bifouma ve Chabake'nin Tedavisi Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da sakatlanan futbolcular Issam Chebake ile Thievy Bifouma'nın tedavisine başlandı.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabında futbolcular Chebake, Bifouma ve Eren Tozlu'nun sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.

Savunma oyuncusu Chebake'nin sağlık durumuyla ilgili, "Fraport TAV Antalyaspor maçında sol bacak üst ön adalesinde ağrı hisseden futbolcumuz Chebake'nin yapılan fiziki muayene ile tetkikler sonucunda zar yırtığı ve minimal kas içi kanama tespit edildi. Tedavisine başlandı." ifadelerine yer verildi.

Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan forvet oyuncusu Bifouma'nın sağlık durumuyla ilgili ise şunlar kaydedildi:

"Maçta aldığı darbeyle sol ayak bileğinden ve sağ kalçasından sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Bifouma'nın yapılan fiziki muayene ile tetkikleri sonucunda sol ayak bileğinde kemik ödemi ve birinci derece bağ yaralanması, sağ kalçada da 2 ayrı kas grubunda kas içi kanamayla yırtık tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisine başlandı."

Öte yandan forvet oyuncusu Eren Tozlu'nun ise yaklaşık 2 ay önce sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı geçirdiği belirtilerek, Eren'in bugün itibarıyla fizyoterapist eşliğinde saha çalışmalarına başladığı bildirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • murathan (4 yıl önce)
    Valla bu taraftara bu takım. Malatya seyircisi iyi gün dostu, malatya taraftarı galibiyet taraftarı, niyeyse herkes bu takımı Barcelona sanıyor. İkibin kişiyle maç oynayan bütçesi diğer takımlara göre onda bir olan belediye takımını şampiyon yapmak istiyorlar. Beyler olacağı bu. Algı probleminizmi var nedir anlamadım. Burası malatya ve takım (MALATYA BELEDİYE SPOR) nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Eger futbolcu kardeslerimizde karekter varsa zaten canla basla mucadele edip maclari kazanir ligde kaliriz yoksada zatwn tum laflar bosa ben inaniyorum oyuncu kardeslerimize
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (4 yıl önce)
    yabancıların parasının ödendiği yerlilerin ise parasının ödenmediği söyleniyor 35 milyon borçdan bahsediliyor nasıl bir borçsa bu...adil gevrek istifası istenecek ..naci şavata ya istifa etsin yada ben divan başkanlığından istifa edecem demiş.yönetim tüzük dışına çıkmaya çalışıyor bunun içinde olmam gibisinden..Adil gevrek in arkasında hiç bir siyasetçi yok...İnşallah bir an önce istifa ederler de takım kurtulur yoksa çok zor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu şehri ve takımını yönetenler bu kadar mi gamsizlar? Şimdiye bu adamı 10 kez görevden almaları lazimdi. Gorevden almak için takımın düşmesini bekliyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Umut bulut transferi sonun başlangıcıdır.bu saatten sonra isimlerin önemi kalmamıştır.çöküş durduralamayacak kadar hızlı gerçekleşti.sadece olan ruh sağlığımıza olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    Bundan sonra yeni malatyasporun ustlere cikmasina oyuncularin kabiliyetine ve gucune kaldi simdilik tek sirtimizi dayadigimiz onlar yani oyuncular... dayanin arkadaslar hic bir zaman yilmayin hic sans vermeyin rakibe artik direksiyonun hakimiyeti sizlerde basarilar dilerim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    cozumu soyledik dinlemiyorlar. aykut kocaman i getirin takima sekil verir defanstaki problemi cozer. kendileri bilir. sergen ile iyi kotu giderdik. ilk 8 de yer bulurduk. sezon gecerdi onumuzdeki sezona bakardik. simdi isin rengi degisti. 2 mac daha kaybedersek dibe vururuz. ne hoca ne yonetim. bu isten ancak oyuncular cikar. oyuncu da bazen oynamayi bilecek. hoca oynatamiyorsa kendi topunu oynayacaksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Yolcudur abbas bağlasan durmaz bifouma nın alternatifi yok cheabeke zaten formsuz du onun yedeği bu ligin futbolcusu değil özer olmaz arkadaş olmaz takimin ne işe yarar bi on numarasi ne bi forveti var jahovic ve guilherme nin gitmesi zaten çöküş ün baslangıcıydı Adil Gevrek Büyük çabası iş bilmezliği ve amatörlüğü ile takimi düşürdü Allah rahmet eylesin seneye ptt de başarılar dilerim kombinem var sinir krizi geçirmemek icin maclara gitmiyicem
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun sorun değil bu yil nasil olsa düşüyoruz sizlerde dinlenin yeni takimlar arayin Buraya kadarmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • ne kadar heveslisin düsmeye. sen takimi destekle maça git . düser veya dusmez. elazig eskisehir nerelerde. dua et haline
    0
    0
    Yanıtla