SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bifouma'nın Atılması Maçın Kaderini Değiştirdi'

0
Güncellendi - 2019-05-18 22:04:52
'Bifouma'nın Atılması Maçın Kaderini Değiştirdi'
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni  Malatyaspor Antrenörü Hakan Çalışkan, Bifouma’nın atılmasının oyunun kaderini değiştirdiğini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında E.Y. Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’a 3-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalışkan, hem Antalyaspor hem de kendileri için önemli olan bir maça çıktıklarını ifade etti.

Ligde sahalarında oynayacakları Bursaspor maçı hakkında da konuşan Çalışkan, “Bugün sahada puan avantajımız vardı ilk beş için. Ama bu mağlubiyetle beşinciliğimizi belirleyici olacak olan maç Bursapor maçı oldu. O maç ligdeki yerimizi belirleme açısından belirleyici olacak” dedi.

Bifouma’nın atılmasının maçın kaderini değiştirdiğini dile getiren Çalışkan, “Sarı kartın ardından oyuncu, itiraz etmesiyle takımını eksik bıraktı. Skoru etkileyecek bir durum oldu. Antalyaspor takımı haklı bir galibiyet aldı” ifadelerine yer verdi.

ANTALYA CEPHESİ..

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, güzel oyun ve iyi galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, bütün oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Geçen haftaki kötü oyunun ardından bu hafta iyi oyun ve iyi bir skor aldıklarını belirten Korkmaz, “Oynatmadığımız oyuncuları ve genç futbolcularımı oynattık. Bu hem benim için hem de Antalyaspor için önemliydi. Onlara şans verdik. Bütün oyuncularımı tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Vahap (4 yıl önce)
    GARAOĞLALN TAKIMA ŞEHRE IHANET ETMİŞTİR SON MAÇI OYNAMAK ISTEMEDIĞINDEN ERKEN TATILE GIRMEK IÇİN KART GÖRDÜ CEZASIZ KALMASIN VE BEYLER DERESİNI GEÇIRTMEYIN BU UYANIĞA
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanyollu (4 yıl önce)
    Değerli hemşehrilerim bursa düşmemek için savaşıyor haftaya bursa bizi yenerse antalya veya alanya galip geldiğinde avrupaya değil edirne ye bile gidemeyiz bence bifouma ya ACİLEN CEZAYI keseceksin buda örnek teşkil edecek hiç bir futbolcu bir memleketin kaderiyle oynayamaz.SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Fazla konuşmaya gerek yok,Futbolcular açıkca 5. cilik için para istiyor lig bitecek bir kısmı ile yollar ayrılacak. Yönetim Antalya maçının primini yüksek tutacaktı. Bu hakemlerle Bursa maçı zor kazanılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Bifuma kendini bilerek attırdı bunu binlerce insan gördü . Kimse kanmaz . Net şekilde ortada yönetim bu sorunlu futbolcuya gereken cezayı vermeli . İki kırmızı kart bu sene ligde bir çok kere sarı kart sıkıntı var . Takıma seneye zarar vermesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Yukarıda yazılanların hepsi doğru.Bifouma da bi sorun vardı akşam ki maçta.Kendini bilerek attırdı.Onun gibi profesyonel bi futbolcu itirazlarına devam ederse atılacağını biliyordu.Belki yenilebilirdik ama 3 gol yemezdik.Kırmızı kartın öncesine gelecek olursak Antalyaspor büyük baskı kurmuştu zaten kalemizde.Sadece bifouma değil takımda ciddi bir disiplinsizlik,boşvermişlik vardı.Kısacası oynamadılar.Sorun asıl bundan sonra başlayacak; Geçen sezona gidecek olursak lig bitmesine 3 hafta kala yönetim transfer komitesini kurdu ama bu komite lig başladıktan sonra transfer yapabildiler.Futbolcu yetiştiremediler.Devre arası transfer zor zor diyip durursunuz ancak lig başında noluyor da yapamıyorsunuz bu işi.Yumurta geldi dayandıııııı.Avrupa kupalarına gitme için şansı yakalarsak bakalım nasıl bi politika izleyeceksiniz.Hem yönetim hemde transfer komitesi bunu ciddi ciddi düşünmesi lazım.Eğer olmayacak sa seçim kararı alınmışken de gerekli hazırlıkları yapın.Yoksa bu sezon da yönetimin transfer politikasında uyguladığı can sıkıcı hareketleri hem taraftar,hemde kulüp kaldıramaz.Bu arada takıma ağırlığını koyabilecek bir hoca da ayarlamanız iyi olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozdepeli (4 yıl önce)
    Adem buyukten kaptan olmaz.Çok sorumsuz.Bifuma hakemle dalaşırken, kendini bile bile attırırken kaptan duruma seyirci kalıyor.Her ikisi de malatyaspor formasına layık degiller. Resmen hainlik yaptılar. Hele Adem kendisini takımdan ve hocalarından üstün görüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle doğru. Bifuma dakikalarca hakemle tartışıyor, başta kaptan Adem olmak üzere hiçbir futbolcu onu hakemin yanından uzaklaştırmaya gelmiyor. Büyük sorumsuzluk. Seneye epey futbolcu ile yolları ayırmak gerek. Oradan bir puanla dönsen iş bitecek ama kimsenin umurunda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Ali savcı ya da hamit Altıntop la olmaz ligi bilen tecrübeli bir hoca şart mehmet özdilek yerinde bir karar olur kanısındayım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    EVET YAZMAYA DEVAM EDİYORUM BU TAKIMIN KAPTANI ADEM DEĞİLMİ NEDEN ORTADA YOK ZATEN ADEM BİFOMA GERGİNLİGİ VAR EROL HOCANINDA ZAMANINDA VARDI PATLAK VERMEDİMİ GÜZELİM MALATYADA NE İSTİYIRSUNUZ HAKEMİN ELİNE VURMAYA NE HAKINIZ VAR NE OLDU OLAN MALATYAMA OLDU YAZIK YAZIK YAZIK ÇOK YAZIK
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    ARKADAŞLAR BİFOMA BU KADAR ŞİDETLİ İTİRAZ EDERKEN NEDEN FUTBOLCULARIMIZ BİFOMAYI HAKEMİN YANINDA UZAKLAŞTIRMADILAR DEMEKKİ BİFOMA İLE PROBLEM VAR KİNİNİ VE ÖFKESİNİ ALDI
    0
    0
    Yanıtla
  • ig (4 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın Bifuma kendini ısrarlı şekilde attırdı.Bilerek ve isteyerek.Tavırsız çıkışından da anlaşılıyordu zaten.Bir hafta erken tatile çıkmak için mi acaba dedirtiyor insana.Ne olursa olsun bu tarz futbolcunun biletini keseceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    SAYIN YILDIRIM BEY Önce teşekürler bizim gördügümüzü başkalari neden görmüyor bizmi cahiliz yoksa anlamadim Kirmizi kart degil sari bile olsa haksizlik olurdu Adama faul yapiliyor teşekürmü etmeliydi o ana kadar malatya iyi oynadi biraz disiplinsiz di Kirmizi kart hakenin HEDIYESI oldu Insallah bursayi yeneriz iste o zaman bütün hakemler ragmen avurpaya gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    PTT seviyesinde bile olmayan oyuncular bizde süper lig de rahman Buğrayı bekletip bekletip bu Maçta mı oynatmak icap etti barış alıcı oynatılmayacak ise neden alındı maç 2-0 EREN tozlu KURTARICI olarak giriyor Murat Yıldırım’ın koşmaktan başka koşucu lazımsa atlet alın takıma koşsun aldığı her topu ya geri yada yana oynamaktan başka ne faydası oldu gerçekten komedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet Selcuk (4 yıl önce)
    Bifuma bu. Başka ne beklenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan kara (4 yıl önce)
    Bize istikrarsız sakatlanacak oyuncu lazım değil. Erol bulut takımı çok kasıyordu. Çok kondisyon yüklüyordu bir sürü sakat verdik ikinci yarı başı. ikinci yarı gelenlerin hiçbiri birşeye yaramaz kamara hariç. ikinci konu seneye kadro bozulmadan sol beke ve defansa sağlam iki adam lazım eğer uefa ya kalınırsa. istikrarsız oyuncuların bu takımda yeri yok. gelen oyuncuların hiç biri kalid ve sadık etmezler. Adil Gevrek e tavsiyem gelen hocaların hepsine transfere karışmayacaklarına dair sözleşme imzalatacak. mevkii ye nasıl oyuncu istediklerini söyleyecekler alınacak oyuncuyu klüp belirleyecek. yok onu istiyorum yok bunu istiyorum. erol bulut kendini takımdan üste görmeye başladı. kusura bakmasın kimse malatya dan büyük değildir. gitti de takım top oynamaya başladı. geçen sene erol bulut olmasa bu takım yine iş yapardı kümede kalacak bir kadro vardı zaten. ha ilk 10 da bitirdik. ekstrası oldu o ayrı konu. seneye uefa ya kalınırsa mutlaka yönetime parası olan adamlar para verecek adamlar alınmalı. 2 tane dediğim mevkilere adam alınacak yedek kadro süper lig maçları için güçlendirilecek kaldı ki şu anki yedek kadromuz bile süper ligde iş yapar. gelen hocalar hadlerini bilerek gelecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam 44 (4 yıl önce)
    Takım İsteksiz oynadı Bifouma bilebile Kırmızı kartı gördü nezaman hakeme isyan cezasız kalıyor bunu bütün futbolcular biliyor bence takımı yakma başka birşey olamaz sonuçtada öyle oldu malatyamı umurlarında tecrübeli bir hoca ve istekli futbolcular lazım sayın başkan saç baş yoldurtmayın alkışlayan destek veren ve her maçta mutlu olan taraftarlar olmalıyız kötü gidişte taraftar sayısı iyice düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Murat yıldırım gitme hazırlığı yaptığını haftaiçi bir okul panelinde söyledi.böyle bir futbolcuyu sahaya sürmek büyük riskti.Rahman buğra uzun süre oynamadığından futbolu unutmuş gibiydi.hele yediğimiz ikinci gol komedi filmi gibiydi.Son derece yanlış oyuncu değişiklikleride üstüne tuz biber ekti.Antalya hiç beklemediği bir skor elde etti.haftaya işimiz çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (4 yıl önce)
    averaj da gitti . ilk maç 2-0 yenmişiz. 3-0 onlar yendi . ikili averajda 1 pian bize yetmez.artik. bursayı yenemezsek 5 sincilik gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Hocam siz en iyisi sportif direktör olarak kalın,oyuna müdahale sıfır,disiplin yok,bir takım hücum yaparken savunmayı da düşünmelidir.Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Sayın Başkan Adil Gevrek, sizden rica ediyorum Bifuma, Adem Büyük,Ömer Şişmaoğlu ve Mustafa Akbaş'ın sözleşmelerini fesh edin , bu arkadaşlar bu şanlı formayı hakedecek kapasitede değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    bifumanın gördüğü kırmızı karta herkes bifumaya isyan ediyor. adam bilerek kırmızı kart görmediki. aslında bifumaya faul yapıldı. adam itiraz etmesinmi. asıl sorun şu.. takımda disiplin yok. herkes kafasına göre oynuyor.seneye ali ravcıya kalırsak kesin kümedeyiz. takımda disiplin yok. elinde barış alıcı ve perera varken eren tozluyu düşünmesi. ali ravcının yeteneği burda ortaya çıkıyor. en doğrusu ali ravcı sen tekrar sportif direktörlüğe devam yoksa bu da elde gider
    0
    0
    Yanıtla