SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİK Genel Müdürü Valilikte

0
Güncellendi - 2016-07-12 22:27:15
BİK Genel Müdürü Valilikte
A- A+ PAYLAŞ

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Vali Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölge illerini ziyaret eden Genel Müdür Karaca, beraberinde İlan Hizmetleri Müdürü İdris A. Çam, Malatya Basın ilan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı ve Elazığ Basın ilan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli ile birlikte Vali Toprak’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Genel Müdür Karaca, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Toprak’a teşekkür ederek, görevinde başarılar dileyerek, kurumun hazırlamış olduğu basılı materyallerden 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' ve ‘Basın İlanlı Asr-ı Hayat’ isimli kitapları hediye etti.

Vali Toprak’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dilek ve temennileri için başta Genel Müdür Karaca olmak üzere ziyaretçilerine teşekkür etti.

Vali Toprak, Basın İlan Kurumu’nun çalışmalarını takip ettiğini ve güzel çalışmalar imza attığını görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Vali Toprak, “ Basın İlan Kurumu, Resmi İlan ve Reklam Yayınları ile özellikle Mahalli Gazeteleri maddi yönden desteklemesinin yanı sıra yürüttüğü denetleme görevi ile de evrensel etik ve hukuk kurallarını bazı yaptırımlar ile yerine getirirken, basın ve basın mensuplarının haklarını da gözetmesi ile de adilane bir işlevsellik yürütmektedir.” dedi.

Bülten

kkk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız