SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BİK Malatya Faaliyette

A- A+ PAYLAŞ

Basın İlan Kurumu’nun (BİK) Malatya’daki Şubesi’nin faaliyete geçmesi nedeni ile kurum yetkilileri tarafından Malatya’da bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Malatya Şubesi’nin kurucu müdürü olan BİK Konya Şube Müdürü Özden Konur,Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Şefi İdris Çam ile ilan memuru Fatih Kutluhan katıldı.

Resmi ilan yayınlayan gazetelerin temsilcilerine yapılan bilgilendirme toplantısı öncesinde, BİK yetkilileri tarafından Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Şefi İdris Çam, “ Amacımız yerel basının daha iyi şartlarda yayınlanmasını sağlamaktır. Bilgilendirme toplantısında karşılıklı bilgi-alışverişinde bulunacağız. Basın İlan Kurumu şubesinin kurulması nedeni ile uyulması gerekenlerle ilgili bilgiler aktacarağız. “ ifadelerini kullandı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ın da hazır bulunduğu basın toplantısı bittikten sonra, Kent Konseyi Toplantı Salonu’na geçilerek bilgilendirme toplantısına başlandı. Buradaki toplantıda, BİK şubesinin açılmasından sonra uyulması gereken kurallar uygulamalı bir şekilde anlatıldı. Bilgilendirme toplantısında, Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Şefi İdris Çam, gazete temsilcilerinden gelen soruları da cevapladı.

27 Mayıs 2011 tarihinde yapılan BİK Genel Kurulu toplantısında aralarında Malatya’nında bulunduğu altı ilde şube açma kararı alınmıştı.

HABER-FOTO: Levent BARIŞ (GÖRÜŞ)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız