SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bıktık Artık..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sahibi dışarıya çöp atmaya giden işyerine giren 2 kişinin iki pantolonu alarak kaçması güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Milli Egemenlik Caddesi'nde faaliyet gösteren Kot Cıty adlı işyerinin sahibi Ahmet Sarı, elindeki çöpü, kaldırımdaki tenekeye atmak için dışarı çıktı. Bu esnada işyerinin önünden geçmekte olan 5 kişilik gruptan 3 kişi işyerine girdi. 2 şahıs, işyerinden iki adet kotu alarak hızla kaçtılar. Durumu son anda fark eden işyeri sahibi ise peşlerinden koşmasına karşın, şahısları yakalayamadı.

Kot Cıty adlı işyerinin sahibi Ahmet Sarı, "Akşam saatiydi. Elimdeki çöpü dökmek için kapının önüne çıktığımda, 20 saniyelik zaman dilimi içerisinde hırsızlar raflardaki kotları alarak kaçmaya başladılar. Peşlerine düştüm ama yakalayamadım. 5 kişilerdi. Sadece çöp poşetini kapının önündeki kaldırıma bırakmak için dışarı çıkmıştım. O arada yapacaklarını yaptılar" dedi.

Hırsızlık olayına tepki gösteren Sarı, "Ekonomik krizin çarptığı yetmiyor, birde hırsızlara çarpılıyoruz. Gün boyu siftah yapmadan beklerken, birde hırsızlar bizi çarpıp gidiyor. Bakalım bu ticaretin sonu nereye varacak. Ben hep şunu düşünüyorum, bu cesareti kimden alıyorlar. Bu nasıl bir iş? Bunlar başka bir gün gelip, bıçak ve satırla gasp bile yaparlar. Ne yapmamız lazım, şaşırdık kaldık. 3 aylık dönem içinde bu işletmede 3'üncü kez hırsızlık oldu. Kamera yetmiyor. Şikayetçi olmak yetmiyor. Hiç bir şey yetmiyor." diye yakındı.

Bu arada, şikayet üzerine polisin hırsızlık olayı ile ilgili olarak soruşturma başlattığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız