SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilal Kısa G.Saray Yolunda

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:23:25
Bilal Kısa G.Saray Yolunda
A- A+ PAYLAŞ

Halen Malatya 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele veren Malatyaspor'da da geçmişte uzun süre forma giyen, son olarak Akhisar Belediyespor'da oynayan Bilal Kısa, Galatasaray forması giymeye hazırlanıyor.

Akhisar Belediyespor ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Bila Kısa menajeriyle birlikte bugün İstanbul'a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve yönetici Cüneyt Tanman ile görüştü. Toplantının olumlu geçtiği ve 32 yaşındaki oyuncuyla 2 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenilirken, Bilal Kısa'nın birkaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen Bilal Kısa, 2004- 2009 yılları arasında Malatyaspor'da forma giymişti. Malatyaspor'da iken milli takıma davet edilen Bilal Kısa, Malatyaspor'dan şimdiki adı Osmanlıspor olan Ankara Büyükşehir Belediyespor takımına transfer olmuş, sonraki yıllarda Ankaragücü, Kardemir Karabükspor ve son olarak da Akhisar Belediyespor takımlarında oynamıştı. Bilal'i, Akhisar Belediyespor'da teknik direktör olarak görev yapan, önceki yıllarda Malatyaspor'da görev yapmış olan Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu istiyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız