SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilal, Ümit Milli Takım Kadrosunda...

A- A+ PAYLAŞ

2006 yılında yapılacak 15. Avrupa Şampiyonası 2. Eleme Grubu’nda 3 Haziran Cuma günü İstanbul’da Yunanistan, 7 Haziran Salı günü de deplasmanda Kazakistan ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı.
Aday kadroya çağrılan 24 futbolcu şöyle:

Mahmut Hanefi Erdoğdu, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Tayfun Cora, Tolga Zengin, Adem Koçak (Trabzonspor), Sabri Sarıoğlu, Fevzi Elmas (Galatasaray), İbrahim Akın (Beşiktaş), Kerem Şeras (Gençlerbirliği), Mehmet Çoğum, Bekir İrtegün (Gaziantepspor), Bilal Kısa (Malatyaspor), Muhammed Yoldaş (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor), Emre Güngör, Umut Bulut (Ankaragücü), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Ali Turan, Mehmet Topuz (Kayserispor), Serhat Akyüz (İstanbulspor), Can Arat (Sivasspor), Feridun Sungur (Elazığspor), Gökhan Kaba (Karşıyaka), Volkan Ünlü (FC Schalke 04), Muslu Nalbantoğlu (NEC Nijmegen)

HAKEMLER
Ümit Milli Futbol Takımı’nın 2006 yılında yapılacak 15. Avrupa Şampiyonası 2. Eleme Grubu’nda 3 Haziran Cuma günü saat 21.00’de İstanbul Ali Sami Yen Stadı’nda Yunanistan ile yapacağı maçı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Bruno Coue yönetecek. Coue’nin yardımcılıklarını Bruno Faye ile Jacques Clavet yapacak. Maçın 4.
hakemi ise Thierry Auriac.
Kazakistan ile Türkiye arasında 7 Haziran Salı günü Almatı Central Stadı’nda yerel saatle 15.00’te oynanacak maçta ise Rusya Futbol Federasyonu’ndan Alexander Gravdis görev yapacak. Gravdis’in yardımcıları Lev Antonov ile Igor Kotkovski, 4. hakem ise Alexei Tiumin.

BİLET FİYATLARI
Ümit Milli Futbol Takımı’nın Yunanistan ile yapacağı karşılaşmanın bilet fiyatları da belirlendi.
Sporseverler karşılaşmayı yeni açık tribün için 1, kapalı tribün için 3, numaralı trnibün için de 5 YTL ödeyerek izleyebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız