SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo 1. Ligi Malatya'da..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen 3 Bant Kulüpler Türkiye 1. Lig müsabakaları Malatya'da başladı.

Malatya Atatürk Spor Salonu'nda, 7 Şubat tarihine kadar devam edecek olan organizasyona 20 ilden 24 kulüp katıldı. Organizasyonun ilk tur grup müsabakaları sonucunda gruplarında birinci ve ikinci sırayı alan kulüpler, ikinci tura yükselecek. İkinci tura yükselecek olan 12 takım dörderli üç gruba ayrılacak. İkinci tur müsabakaları sonunda yine gruplarında ilk iki sırayı alan 6 kulüp tek devreli lig usulü ile mücadele edecek. 1 ve 2. sırayı alacak iki kulüp 27-29 Nisan 2008 tarihleri arasında 3 Bant Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Grup müsabakalarında Türkiye'yi temsil etme hakkı elde edecek.

3 Bant Kulüpler Türkiye 1. Lig müsabakalarına katılan 24 kulüp şunlar:

"Avcılarspor, Dolunayspor, İrem Tekstilspor, Sinop İhtisasspor, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mecidiyeköyspor, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Emniyet Polis Gücüspor, Karabük Yiğitspor, Mersin Yüksekspor, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Trabzonspor, Kocaeli Bekirderespor, Kahramanmaraş Belediyespor, Adana Bilardospor, Gaziantepspor, Kütahya Dumlupınarspor, Malatya Kano Rafting Spor, Sivasspor, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız