SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo İl Şampiyonası Yapıldı

0
Güncellendi - 2020-01-14 01:56:24
Bilardo İl Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bilardo İl Temsilciliği’nin 2020 yılı faaliyet programında yer alan Bilardo Malatya İl Şampiyonası 3 bant kategorisi müsabakaları gerçekleştirildi.

Ekol Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyona 9 Aralık’ta gerçekleştirilirken müsabakalarla başlarken, 12 Aralık’taki final maçıyla tamamlandı.

60 sporcunun kıyasıya mücadele verdiği Bant Bilardo Malatya İl Şampiyonası’nın finalinde Erkan Aktı ile Ömer Faruk Serçe karşılaştı. Erkan Aktı, müsabakayı kazanarak, il şampiyonu olurken, dereceye giren ilk 4 sporcu ise Türkiye şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Bilardo Malatya İl Temsilcisi Murat Bayram, turnuvaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, “Malatya Bilardo İl Temsilciliği’nin 2020 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo Malatya İl Şampiyonası’nın birinci etabını gerçekleştirdik. Müsabakalara 60 sporcu katıldı. İkinci etabımız eylül ayında gerçekleşecek. 3 Bant Bilardo Malatya İl Şampiyonası’nda ilk 4’te yer alan sporcularımız Malatya’mızı Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda temsil edecek. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bayram, bilardo sporuna ilginin arttığını kaydederek, “Bilardoya sadece Türkiye değil Malatya’ya da büyük ilgi var. Okul sporlarına da girdik. Okullarda tekrardan bilardo masaları kurulacak. Bu bir zihin sporudur. Bu etkinliğe herkesi de davet ediyoruz” diye konuştu.

Bilardo Malatya İl Şampiyonası 3 bant kategorisi ilk etabında dereceye giren sporcular şöyle oluştu:

1-Erkan Aktı

2-Ömer Faruk Serçe

3-Yalçın Geneş-Necmi Doğru.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız