SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo Ligi Başlıyor

A- A+ PAYLAŞ

Bilardo Malatya Temsilcisi Alaattin Geneş, Bilardo Ligi'nin Aralık ayında başlayacağını söyledi.

Geneş, Cumhuriyet Kupası müsabakalarıyla sezona başladıklarını kaydederek, "Cumhuriyet Kupası Turnuvalarımız çok iyi geçti. Gerek seyirci, gerekse oyuncu kapasitesi çok güzeldi. Gençlik merkezimizde turnuvamızı yaptık" dedi.

Aralık ayında lig müsabakalarının başlayacağını ifade eden Geneş, "Önümüzde mahalli lig müsabakalarımız var. Müsabakalarımız Aralık ayında başlayacak ve Ocak ayı sonu gibi bitecek. Lige Ekol Bilardo, Mavi Bilardo, Gençlik ve Spor Kulübü ile Gençlik Merkezi Kulübü katılacak. Müsabakalar çok zevkli geçiyor. Malatya'da bilardo sporuna da bir canlılık getirdi" diye konuştu.

Geneş, bilardo sporunda alınan başarıların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Antalya'da 2 ila 7 Kasım tarihlerinde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda Ahmet Arslan birinci oldu. Bu sporcumuz Mayıs ayında Fransa'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Yine Erkan Aktı adlı sporcumuz 3 Bant dalında Türkiye 3.'sü oldu. Bilardo çok ucuz ve nezih bir spor dalı. Herkesi bu sporu yapmaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız