SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo Ligi Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Üç Bant Bilardo Mahalli Ligi sona erdi.

Üç Bant Bilardo Mahalli Ligi'nin 6. hafta müsabakalarında; Malatya Ekol Bilardo İhtisas Spor Kulübü - Malatya Mavi Bilardo İhtisas Spor Kulübü ve Malatya Gençlik ve Spor Kulübü - Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Kulübü karşılaşmaları oynandı.

Son haftada Malatya Ekol Bilardo İhtisas Spor Kulübü'nün 8, Malatya Mavi Bilardo İhtisas Spor Kulübü'nün ise 7 puana sahip olması nedeniyle karşılaşma bir hayli heyecanlı geçti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Malatya Ekol Bilardo İhtisas Spor Kulübü puanını 10'a çıkartarak, mahalli ligin şampiyonu oldu. Rakibine yenilen Malatya Mavi Bilardo İhtisas Spor Kulübü ise 7 puanla ikinci oldu. Malatya Gençlik ve Spor Kulübü - Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Kulübü arasındaki müsabakayı ise, Uluslararası Gençlik Değişimi ve Gençlik Merkezi Kulübü 4-0 kazanarak, puanını 5 çıkarttı ve 3. sırada yer aldı. Ligde galibiyet elde edemeyen Malatya Gençlik ve Spor Kulübü ise 2 puan ile son sırada yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız