SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo Turnuvası Sona Erdi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:49
Bilardo Turnuvası Sona Erdi...
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen 2. Amerikan Bilardo turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. 

Malatya Park alış veriş mağazası içinde hizmet veren Bowling Adası tarafından düzenlenen 2. Amerikan Bilardo turnuvası final müsabakalarıyla sona erdi.

Birbirinden heyecanlı müsabakaların oynandığı turnuvada, dereceye giren isimler şöyle oluştu: Birinci Abuzer Karakuş, ikinci Abdulkadir Işık, üçüncü İsmail Akdoğan.

Turnuva sonrası dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Bowling Adası İşletme Müdürü Nurullah Yıldırım tarafından birinci olan Abuzer Karakuş’a yarım altın, ıstaka ve altın madalya, Abdulkadir Işık’a çeyrek altın, ıstaka ve gümüş madalya, üçüncü olan İsmail Akdoğan’a ise oyun konsolu, ıstaka ve bronz madalya takdim edildi.

Turnuvanın çok iyi ve centilmence geçtiğini ifade eden Bowling Adası İşletme Müdürü Nurullah Yıldırım, “Turnuvamız büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik ederken, turnuvaya katılan bütün sporculara da teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız