SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilardo ve Atletizm Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

14. Malatya Fuarı ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen Atletizm ve Bilardo şampiyonaları sonuçlandı.

* ATLETİZM..
Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve bu yıl 14.ncüsü düzenlenen Malatya Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali çerçevesinde düzenlenen sportif faaliyetlerden biri olan Büyük Erkekler ve Yıldız Erkekler Kros yarışmaları 15 Temmuz Cumartesi günü yapıldı.

10 bin metre Büyük erkekler kategorilerinde yapılan Kros Yarışmalarında dereceye giren ilk 6 yarışmacının ödülleri Belediye önünde düzenlenen törenle verildi.

Belediye Önünde düzenlenen ödül töreninde dereceye gerenlerin Ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, Belediye Meclis Üyesi Fahrettin Eserdi ve Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Ahmet Özbildirici tarafından verildi.

YILDIZ ERKEKLER VE ÖDÜLLER
1. Ali Seydi Kara 300 YTL
2. Emrah Işıkırın 200 YTL
3. Hasan Adak 100 YTL
4. Özcan Kaya 100 YTL
5. Kasım Karakuş 100 YTL
6. Mehmet Keleş 100 YTL

BÜYÜK ERKEKLER VE ÖDÜLLER..
1. Münir Cura Mardin 600 YTL
2. Adem Tekdoğan Diyarbakır 500 YTL
3. Ali Haydar Tekgöz Elazığ 400 YTL
4. Serdar Çetin İzmir 300 YTL
5. Mustafa Arslan İzmir 200 YTL
6. Hasan İnal Malatya 100 YTL

* BİLARDO ŞAMPİYONASI..
14. Malatya Fuarı, Uluslararası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Gençlik Merkezi'nde 2 gün süren müsabakalar sonunda Ahmet Arslan birinci, Erkan Aktı ikinci, Emrullah Başeğmez üçüncü ve Yalçın Geneş dördüncü oldu. 21 sporcunun katıldığı turnuvada birinciye 500 YTL, ikinciye 350 YTL, üçüncüye 200 YTL, dördüncüye de 100 YTL para ödülü verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız