SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bildiğimi Yapmaya Devam Edeceğim''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mersin İdmanyurdu ile oynanan kupa maçını ve Galatasaray ile hafta sonu yapılacak lig karşılaşmasını değerlendirdi. Doğan, Galatasaray maçından 3 puanla ayrılacak güce sahip olduklarını söyledi. Bu arada Başkan Vekili İlhan Kavuk da, taraftarlardan destek istedi.

ZİYA DOĞAN'IN AÇIKLAMALARI..
Doğan şöyle konuştu:

“Kupayı unuttuk, tamamen lige konsantre olduk. İlk maçta (Sivasspor maçı) saha şartları oyunumuzu çok etkiledi. İstediğimiz puanları alamadık, ama bir yerde aldığımız puana da sevindik. Çünkü o şartlarda kaybedebilirdik. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray ligin önemli takımlarından bir tanesi. Galatasaray ile oynayacağımız maçta avantajlarımızı kullanıp, galip gelmek istiyoruz. Ama futbol… Futbolda her ihtimal var ama bizim takım her geçen gün biraz daha iyi oluyor. Galibiyet alabilecek güce sahip. Oynadığımız takımın Galatasaray olduğunu unutmadan hareket edeceğiz.”

Doğan, devre arasında yenilenen kadronun uyumuna ilişkin bir soru üzerine, 8 oyuncunun geldiğini, 12 oyuncunun gittiğini anımsatıp, “Bazı dengeleri oturtmak için çok kısa sürede uyum sağlamak kolay değil. Şehirden şehre günübirlik gidiyorsun, orada bile çok etkilendiğini görüyorsun. Zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı da en az kayıpla atlatmak ve takımı bir an önce istediğimiz seviyeye getirmek istiyoruz” dedi.

Bir soru üzerine, Adana kampı bitiminde 7 futbolcunun Mersin’e götürülmeyip Malatya’ya yollanmasının Galatasaray maçıyla ilgisinin olmadığını söyleyen Ziya Doğan sözlerini şöyle tamamladı:

“Orada (Mersin) kalan oyuncular bizim bünyemizde bulunan oyuncular. Orada kötü bir sonuç alsak belki insanlar panikleyecekti. Ama biz ne yaptığımızı biliyoruz. İnsanların bir şeyleri konuşması beni fazla ilgilendirmiyor. Ben bildiğimi yapıyorum, bildiğimi yapmaya da devam edeceğim. Biz Diyarbakır ile oynanan kupa maçında da kadronun bir bölümünü dinlendirip deplasmanda rakibimizi yendik. Aslında burada alkışlanacak bir şey var: Kamuoyunun ikinci bir 11 diye düşündüğü oyuncularla kupada gidiyoruz. O zaman demek burada önemli işler oluyor; ona bakmak lazım. Olaya öbür taraftan baktığınızda yanılırsınız. Gelişmiş ülkeler, gelişmiş beyinlerin olduğu yerlerde genellikle bu tür şeyler çok yapılıyor. Ben şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız rakipleri inceledim. İnanılmaz; her maçta 8 tane, 7 tane oyuncu değiştirerek oynatıyorlar. Biz daha o aşamaya gelemedik. Biz de inşallah o aşamaya gelirsek, kamuoyu bunları doğal karşılar.”

"TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYORUZ.."
Malatyaspor Başkan Vekili İlhan Kavuk, hafta sonu oynanacak Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, zorlu maçı kazanmak istediklerini söyledi. Kavuk, taraftar desteğine her zamankinden çok ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Hafta içi oynanan Mersin İdman Yurdu kupa karşılaşmasını kazanıp moral bulduklarını anlatan Kavuk “Bu hafta zorlu bir rakiple oynayacağız. Galatasaray ligin güçlü ekiplerinden birisi ve şampiyonluk kovalıyor. Biz de iyi bir takım oluşturduk. Takıma yeni katılan oyuncularla bir an önce alt sıralardan kurtulup, üst sıralara doğru çıkışa geçmek istiyoruz. Bu nedenle Galatasaray karşılaşması büyük önem taşıyor. Futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın desteğiyle maçı kazanacak güçteyiz” dedi.

Kavuk, sarı-kırmızılı taraftarların sezon başından beri Malatyaspor’u yalnız bırakmadığına dikkat çekip “Bu maçta da onlara büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızdan, Malatyasporluya yakışır şekilde hareket edip, maç boyunca takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Sabırlı olsunlar, oyuncuları olumlu tezahüratla coştursunlar” diye konuştu.

Türkiye’yi etkisi altına alan kış şartları nedeniyle karşılaşmanın soğuk bir havada oynanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten Kavuk “İnönü Stadı’nda maç oynanabilmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu çalışmalara biz de nezaret ediyoruz. Malatyaspor-Galatasaray maçı gündüze alınmış olsa, karşılaşma daha uygun ortamda oynanacaktı. Ancak naklen yayın nedeniyle karşılaşma akşam oynanacak. İklim şartlarının futbolu olumsuz etkilememesini dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız