SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bileği Güçlü Gençler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:49
Bileği Güçlü Gençler
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi Bayan Bilek Güreşi Takımı Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonası’nda takım halinde 3. oldu. Erkekler ise ferdi dereceler kazandı. 
 
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 33 üniversitenin bayan bilek güreşi takımı kıran kırana bir mücadele verdi. 
 
İnönü Üniversitesi Bayan Bilek Güreşi Takımı, şampiyonada önemli bir başarı sağlayarak 33 üniversite arasında takım halinde 3. oldu. 
 
Antrenör Oğuz Avcı yönetimindeki Kübra Öğüt, Gamze Benli Şeyda Doğan ve Fulya Onay’dan oluşan İnönü Üniversitesi Bayan bilek Güreşi Takımı şampiyonda sağ ve sol kol branşlarda aldığı 35 puanla takım halinde 3.’lük kürsüsüne çıktı. 
 
Bayanlarda Kocaeli Üniversitesi şampiyon olurken, 2.’liği ise Konya Selçuk Üniversitesi kazandı. 
 
Erkeklerde Bireysel 3.’lük 
 
Şampiyonanın erkekler kategorisinde ise İnönü Üniversitesi’ni Barış Yetimoğlu, Sönmez Gezer ve Cem Karasoy temsil etti. Bu kategoride en iyi dereceyi Barış Yetimoğlu 3.’lük ile elde etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız