SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilen Bilmeyene Öğretti

A- A+ PAYLAŞ

"Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor" kampanyası kapsamında Malatya'da 40 kadın bilgisayar kullanmayı öğrendi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, Kadın Girişimciler Derneği ve Malatya Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi'nin ortaklaşa düzenlediği "Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor" kapsamında 40 kadın bilgisayar kullanmayı öğrendi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Bütün dünyada haya boyu öğrenme diye bir yeni kavram üzerinde duruluyor. Okulumuzun kapıları vatandaşlarımıza açıldı. Malatya'da bütün bayanlara yönelik bu tür çalışmaları yapabiliriz. Okullarımızın alt yapıları, bilgisayar sınıfları artık bu tür imkanlara sahip. Biz sadece öğrencilerimizi değil, yetişkinlerimizi de eğitmek istiyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı İnci Sezer Becel de, "Toplumun kalkınması için temel taşı olarak kadınları görüyorum. Evlerde geçmişimizden gelen, kültürümüzden gelen anaerkil bir yapıya sahibiz. Geleceği kadınlarımız şekillendirecektir" diye konuştu.

Becel, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün gelecek hafta mikro kredi projesini başlatacağını söyledi. Konuşmalardan sonra kadınlara belgeleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız