SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bilet Satışı Cumartesi Günü"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:26:03
A- A+ PAYLAŞ

Yeni  Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Bugüne kadar getirdik, Pendikspor maçından sonrada devamını getireceğiz ve PTT 1. Lige giden takım biz olacağız" dedi. 

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Pilten, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet dileyerek, saldırıyı kınadığını söyledi. 

Ligin başından bu yana 'ipi göğüsleye taraf biz olacağız' dediklerini hatırlatan Pilten, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Pilten, "Lige şampiyonluk parolasıyla başladık. Önümüzde 5 maç kaldı. Gelinen noktada, grupta en yakın rakibimizin 4 puan önünde yer alıyoruz" dedi.

"Misafirperverliğimizi göstereceğiz"

Selim Pilten, Pazar günü sahalarında İstanbul ekibi Pendikspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini dile getirdi.

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada istenmeyen olayların yaşandığını hatırlatan Pilten, "İstanbul'da Pendikspor ile ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada yaşananlara herkes tanık oldu. Biz, 'herkes kendisine yakışanı yapar' diyerek, yolumuza devam ettik. Malatyalılar, Yeni Malatyaspor camiası ve taraftarı olarak Pendikspor'u misafirperverce karşılaşacağız, sahada da güzel bir futbol ve net bir skorla onları yenerek, evlerine göndereceğiz" şeklinde konuştu.

"Malatyalılar kimseye haksızlık etmez, haksızlığa da gelemez"

Pilten, Pendikspor maçının skorunun çok önemli olduğuna dikkat çekerek, taraftarları olumsuz bir davranış sergilememeleri konusunda dikkatli olmaya davet etti.

Yaşanacak olumsuz olayların Yeni Malatyaspor'a zarar vereceğini ifade eden Pilten, şunları söyledi: "Malatyalı hemşerilerimiz ve Yeni Malatyasporlu taraftarlarımızdan dikkatli olmalarını istirham ediyoruz. Bu maçın skoru ne kadar önemliyse maçta yaşanacaklar daha önemli bir hal alacak. Herkesin bunun bilincinde olmasını istiyoruz. Sahada maç öncesi, maç esnası ya da sonrası yaşanacak olumsuz olaylar, para, saha kapatma ya da seyircisiz oynama cezasına hatta puan silmeye kadar gidecek boyutta olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Malatyalılar misafirperverdir. Malatyalılar kimseye haksızlık etmez, haksızlığa da gelemez. Pendikspor'u en güzel şekilde ağırlayıp, Malatyalılara yakışır şekilde göndereceğiz. Bu bizim için maçın skorundan daha önemli."

"Taraftarlarımız her zaman 12. gücümüz oldu"

Pilten, Yeni Malatyaspor'un sezon başından bu yana takıma büyük bir destek verdiğini hatırlatarak, taraftarların her maçta takımın 12. gücü olduğunu kaydetti.

Taraftarların görevlerini en güzel şekilde yerine getirdiğini dile getiren Selim Pilten, "Geçmiş yıllarda olmadığı kadar taraftarlarımız bu takımı sahiplendi ve desteğini verdi. En az 3 ya da 4 maçı sahamızda taraftarımızın desteği ve baskısıyla kazandık. Şampiyonluk yolunda en büyük destekçimiz taraftarlarımızdır. İnşallah Pendikspor karşılaşmasında da en güzel şekilde takımımızı desteklerler. Kötü tezahürat ve saha girme gibi olumsuz davranışlar sadece kulübümüze zarar verir. Bugüne kadar getirdik, Pendikspor maçından sonrada devamını getireceğiz ve PTT 1. Lige giden takım biz olacağız" diye konuştu. 

-Kale arkası açık tribün taraftara açılacak-

Bilet fiyatlarının 3-5 ve 15 TL olduğunu kaydeden Pilten, "İl Emniyet Müdürlüğümüz ile görüştük. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafına bakan kale arkası açık tribünü de taraftarlarımıza açacağız. Çünkü bu maça yoğun bir ilginin olacağına inanıyoruz. Bu noktada bilet fiyatlarımızda da herhangi bir değişiklik yapmadık. Biletlerin erken satışa çıkarılmasıyla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Eğer bir aksilik olursa biletler en geç Cumartesi günü satışa sunulacak. Maç Pazar günü 14.30'da başlayacak. Taraftarlarımız en az bir saat önceden tribüne gelirse yığılma önlenmiş olur" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız