SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilezikçi Böyle Çarpmış

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:13
Bilezikçi Böyle Çarpmış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kişiye sahte bilezik vererek dolandıran bir kişi, kısa sürede yakalandı ve tutuklanarak cezaevine konuldu.  Çok sayıda hırsızlık ve dolandırıcılık sabıkası bulunan şüphelinin dolandırıcılık yöntemi ise hayretler içinde bıraktı. 

“BEN KAMYONCUYUM, AYRILAMIYORUM. SEN BOZ GEL”

Alınan bilgiye göre; Merkez Salköprü Mahallesinde meydana gelen olayda, yolda yürüyen A.Y. (72) adlı şahısın yanına yaklaşan N.K. (45), “Ben kamyoncuyum, aracımı terk edemiyorum” diyerek cebinden bir adet bilezik çıkartarak bozdurmasını istedi. N.K., bilezik karşılığında 285 TL alarak, A.Y.’ye, “Bileziği bozdur gel. Burada seni bekliyorum. Geldiğinde bana verdiğin paranın daha fazlasını vereceğim” dedi. A.Y. ise aldığı bileziği bozdurmak için götürdüğü kuyumcuya gösterdiğinde sahte olduğunu anlayarak, geri geldiğinde N.K.’yı bulamadı ve polise giderek şikayetçi oldu.

“BİLEZİĞİ BİRLİKTE BULDUK, PARA VER SENİN OLSUN”

Merkez Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Sitesi'nde yürüyen Ş.Ö. (56) adlı şahıs, yerde gördüğü cüzdanı almadan geçti.  Kısa bir süre sonra arkasından gelen N.K., “Amca bu cüzdanı yerde buldum. İçini açıp bakalım” dedi. Cüzdan açıldığında bir adet bileziği gösteren N.K., “ben gariban bir adamım, bu bileziği  birlikte bulduk. Sen üzerinde ne kadar para varsa bana ver, bilezik senin olsun’ dedi. Bunun üzerine Ş.Ö., cebinde bulunan 140 TL parayı vererek, bileziği aldı. Bileziği bozdurmak için kuyumcuya giden Ş.Ö., bileziğin sahte olduğunu söylenince durumu polise bildirdi.

Şikayetler üzerine  Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekiplerince yapılan soruşturma sonucunda yakalanan N.K. çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Şüpheli  N.K.’nin çok sayıda dolandırıcılık ve hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız