SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bilgi ve Kültür Yarışması Finali

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, ilköğretim ve liseler arasında düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması il finali yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen ilköğretim okulları Bilgi ve Kültür Yarışması il finali sonunda, İnönü Üniversitesi Kampus İlköğretim Okulu 85 puanla birinci, Battalgazi Özel Bilim İlköğretim Okulu 80 puanla ikinci ve Yeşilyurt Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu 65 puanla üçüncü oldu.

Anadolu, Fen ve Yabancı dil ağırlıklı okullar kategorisinde ise Özel Rahime Batu Lisesi 65 puanla birinciliği, Turgut Özal Anadolu Lisesi 60 puanla ikinciliği elde etti.

Genel Liseler grubunda da Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi 45 puanla birinci, Darende Lisesi 40 puanla ikinci, Malatya Lisesi 40 puanla üçüncü oldu.

Anadolu Meslek Liseleri yarışması da Atatürk İlköğretim Okulu Salonu'nda gerçekleştirildi. Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi 45 puanla birinciliği, Anadolu Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi 35 puanla ikinciliğe elde etti.

Meslek liselerinde ise Darende İmam Hatip Lisesi tek okul olduğu için direk geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız